Милуновић: Жељно ишчекујем деби

61

Шест нових имена моћи ћете у пролећном делу сезоне која је пред нама да видите у црвено-белом дресу. Шанси се већ против Војводине, 16. фебруара у 16 часова, нада и наш нови штопер Немања Милуновић.

Жељно очекујем прву утакмицу у црвено-белом дресу. Биће то мој повратак у Суперлигу Србије после четири године. Враћам се са позитивним емоцијама, очекује феноменалну атмосферу, пун стадион и победу. Не треба трошити речи на најбоље навијаче на свету, узбуђен сам што ћу овог пута имати феноменалну подршку на својој страни – рекао је Милуновић.

На шест припремних утакмица на Кипру и у Турској наша екипа је забележила исто толико победа.

Сваки тренер истиче да на припремним утакмицама резултати нису примарни, већ да је битно да се добро истрчимо, да порадимо на неким тактичким стварима. Важно је и да видимо грешке које имамо у игри, како бисмо их отклонили до почетка првенства. Поред тога, сваки професионални фудбалер приступа сваком мечу са великом жељом да победи. На припремама нам то дође као шлаг на торту, награда за свакодневни напоран рад. Шест победа које су иза нас показују да смо спремни и да самоуверено дочекујемо пролећни део првенства.

На припремама Милуновић је имао прилике да игра у пару са оба штопера, са Савићем и Бабићем.

Фантастично се слажемо сва тројица, комуникација нам је одлична. Велика је предност на терену што причамо сви исти језик. За сад све функционише одлично, уверен сам да ће тако бити и на суперлигашким утакмицама.

Милуновић је на Маракану стигао у децембру прошле године и одлично се уклопио са новим саиграчима.

Када долазиш у нову средину увек размишљаш како ће да те прихвате и како ће проћи процес адаптације, посебно на начин игре који нови тренер тражи. После нешто више од месец дана рада са екипом могу да кажем да сам се одлично уклопио, момци су ме врхунски прихватили. Осим тога, већ сам упознао систем игре, знам шта тренер и екипа очекују од мене. То се видело и на пријатељским утакмицама, одлично смо функционисали – поручио је Милуновић.

Претходни текстКРК – Корак по корак у Нишу
Следећи текстПобеда за наставак импресивних низова