Жеље звездаша у 2019. години

58

Годину 2018. обележили су успеси фудбалера Црвене звезде. Много пута изабраници Владана Милојевића изазвали су осмех на лицима звездаша, измамили су уздахе задовољства, као и по коју сузу радосницу. Сви наши фудбалери сложни су у једном, да ће урадити све како би у 2019. години било још више незаборавних тренутака.

Након изузетно напорне године искористили смо неколико дана одмора, уживамо у празницима са својим породицама и пунимо батерије како бисмо донели још много радости звездашима. Највећа жеља ми је да наши навијачи наставе да буду уз нас на свакој утакмици у 2019. години. Они су наша снага и уверен сам да заједно можемо да остваримо велике успехе – рекао је борбени десни бек Филип Стојковић.

За кратко време својим играма Душан Јованчић освојио је срца свих звездаша.

Ову годину ћу сигурно памтити заувек. Одлично сам прихваћен од црвено-беле породице, навијачи и моји саиграчи су ми много помогли да се у тиму осећам као код куће. Потрудио сам се да им се одужим залагањем и добрим играма на терену. Наставићу са радом како бисмо и у овој години заједно прослављали лепе тренутке. Желим свима добро здравље у Новој години – поручио је Јованчић.

Новогодишње жеље није крио ни везиста Горан Чаушић.

Као Звездином детету највећа жеља ми је да у 2019. години на крају сезоне са својим саиграчима подигнем шампионски пехар. Још увек памтим осећај када смо то урадили као деца, невероватна радост. Волео бих да сада у томе успемо и у сениорској конкуренцији. За то ћемо се сигурно борити од првог судијског звиждука у овој години. Уз ветар у леђа са трибина сигуран сам да ћемо испунити ову жељу – рекао је Чаушић.

Најбољи стрелац из редова црвено-белих Бен пожелео је много радости и успеха у Новој години.

Одмор нам је био преко потребан, верујем да ћемо до окупљања бити сви спремни, да ћемо пуни елана отпочети са радом како бисмо у 2019. години на свакој утакмици даровали победе нашим навијачима. Захвалио бих им се за сву подршку коју су нам пружили током претходних годину дана, заиста су невероватни. Искористио бих прилику да им пожелим много радости, успеха и среће у Новој години и, наравно, што више Зездиних победа и трофеја – заључио је Бен.

Претходни текстПрва у Новој 2019 – стиже Лимож
Следећи текстВулић: Звезда испред свих