Вулић: Звезда испред свих

95

Крај године донео је заслужени одмор у Љутице Богдана, али је спортски сектор пре одласка на зимску паузу довео три појачања. Конкуренцију у редовима Црвене звезде, између осталог, појачао је и Милош Вулић, фудбалски архитекта који је јесенас предводио Напредак са капитенском траком око руке.

Долазак у Црвену звезду корак је који сваки фудбалер прижељкује и сања од тренутка кад први пут обује копачке. Упркос понудама из Русије и Турске које су биле финансијски примамљивије, позив шампиона Србије разрешио је све дилеме. Звезда је већи клуб, а обући црвено-бели дрес посебан је мотив. Био сам мало збуњен приликом потписивања, брзо смо се договорили и све је изгледало нестварно – осврнуо се Вулић на последње дане 2018. године.

Везни фудбалер открио је да је и да кад год је био у српској престоници на дан Звездиног меча, долазио је на Маракану.

Пресрећан сам због доласка у Звезду. Надам се да ћемо одбранити титулу и украсити је дуплом круном. Имамо квалитет потребан да остваримо прижељкивано. Наравно, европски дуели додатни су мотив. Пласман у групну фазу Лиге шампиона и сусрети са Ливерпулом, Пари Сен Жерменом и Наполијем доказ су да се снови остварују, а да је потребно само снажно веровати и стремити ка циљу.

Поред бројних честитики и савета приликом доласка у нови клуб, Вулић је посебно истакао значај речи Марка Гобељића са којим је био саиграч и у Напретку.

Са Марком сам се чуо и пре интересовање Звезде, честитали смо један другоме поготке, остали смо добри из периода проведеног у Крушевцу. По озваничењу сарадње пожелео ми је срећу, дао драгоцене савете и истакао да ће ми бити подршка. Добро смо сарађивали у претходном клубу и надам се да ће исто, ако не и боље бити и убудуће.

Новајлија у црвено-белим редовима дане до окупљања и првог тренинга у Љутице Богдана проводи у новогодишњој атмосфери, а у новогодишњој ноћи није имао дилему кад су фудбалске жеље у питању.

Себи, али и свим саиграчима желим пре свега здравље, надам се да ћемо избећи повреде. Жеље на тимском плану сам већ истакао, а сигуран сам да сваки звездаш исто сања – дуплу круну и нову европску јесен – истакао је везиста.

Претходни текстЖеље звездаша у 2019. години
Следећи текстНаша линија живота – Звезда у филмовима