Клупски партнери су ‘’Звездаш године’’

99

КК Црвена звезда мтс Новогодишњим коктелом традиционално је обележио улазак у Нову годину и окупио црвено-белу породицу на једном месту. Традиционално је додељено признање намењено ‘’Звездашу године’’.

КК Црвена звезда мтс Новогодишњим коктелом традиционално је обележио улазак у Нову годину и окупио црвено-белу породицу на једном месту. Традиционално је додељено признање намењено ‘’Звездашу године’’.

Изузетно посећеној прослави у београдском хотелу „Crowne Plaza“ присуствовали су кошаркаши и стручни штаб, кошаркашице, новинари, бивши играчи и играчице, многобројни гости, пријатељи клуба и спонзори.

Црвена звезда иза које стоји милионска армија навијача, слободно може да каже да је та врста подршке „шести играч за црвено-беле“ и користи крилатицом „клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи“ .

Са друге стране, „седми играч“ клуба су свакако партнери, пријатељи који су ту да својим несебичним залагањем, омогуће несметано пословање КК Црвена звезда мтс.

Зато су награду ‘’Звездаш године’’која је установљена још пре четири године, овога пута са правом добили сви клупски партнери, који су помогли клубу у једној узбудљивој години.

Награде „Звездаш године“ свим спонзорима уручили су директор клуба Филип Сунтурлић и председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић.

Тим поводом званицама се обратио директор клуба Филип Сунтурлић који је том приликом честитао Новогодишње и Божићне празнике и изразио велику захвалност ‘’Звездашу године’’:

Сваке године, сада већ традиционално, додељујемо награду за најбољег Звездаша која је намењена појединцима, али и групама људи који су чинили овај клуб још бољим, помогли му да напредује и били увек уз нас. Прошле године смо као лауреата имали наше пријатеље из организације ‘’Донирај и доминирај’’ који су нам помогли да развијемо пројекат кроз који су Звездаши широм Европе, света, региона и Србије донирали новац који је клубу много значио. Ове године смо се одлучили да се захвалимо људима без којих не бисмо могли да функционишемо. Људима који деле наш сан, нашу идеју и нашу визију, који су сваки дан заједно са нама, комуницирају са нама и имају жељу да овај клуб расте. Црвена звезда није обичан клуб, она је један покрет, једна фамилија у правом смислу те речи. Из тог разлога смо се одлучили уз помоћ трочланог жирија који се зове логика, реалност и захвалност да доделимо награде свим нашим пријатељима, спонзорима који су помогли клубу да се развије. Такође, искористио бих ову прилику да се захвалим менаџменту, свим члановима скупштине, управног одбора, представништва, дисциплинске комисије, пријатељима клуба… Свима који су свакодневно заједно са нама. Хвала вам свима који сте и данас заједно са нама и ову прилику такође користим да честитам Божић, Нову Годину, тј, Нову Годину и Божић – истакао је Сунтурлић.

Награде уз велики аплауз свих присутних добили представници клупских партнера :
Ана Симић Павловић – МТС
Душан Милосављевић – ИДЕА
Мирјана Јокић – НИКЕ
Немања Живојиновић – Митсубисхи моторс
Мр Бојан Кекић – Поштанска штедионица
Светозар Јаневски – Тиквеш
Саша Влаисављевић – Аеродром Никола Тесла
Дејан Васић – АИК Банка
Немања Петровић – Дунав осигурање
Мирољуб Алексић – Пионир
Алфа Плам
Драгослав Томић – Кешбек ворлд
Др Виктор Огњеновић – Бел Медик
Миљан Баћовић – Транспортшпед
Гвозден Стевановић – Вода Вивиа
Катарина Ковачевић – Цроwне Плаза,
Иван Петровић – Евентим
Галина Мадов – Ранко одела
Драган Суханек – Кардс Принт
Марко Јанковић – Балкон
Милан Петровић – Црафтсмена
Марко Радуловић – Долће бај Тинтолино – ,
Владимир Илић – Еуропкар
Филип Волшек – Физио тим
Миша Винчић – Донирај и Доминирај
Ивица Сутуровић – Државна лутрија Србије
Бобан Петровић – ДПЦ
Никола Себић – Интегралтехник
Драган Ускоковић – Сектрон
Милица Суботић – Сунчев круг
Александар Поповић – Дуфрy
Александар Маринковић – Про Арт Висион
Урош Панић – Панграф
Горан Трифковић – Тренд Цо
Бобан Шћепановић – Чемпионс травел
Александар Маринковић – Про Арт Висион
Милош Шакан – Кор Медиа
Данијела Јовановић – Хуавеи
Валентина Анђић – Есенса
Данило Љеванић – Мирновец
Ана Дмитровић – Спорт Висион
Вјекослав Цветојевић – Цветек
Дражен Гарапић – Ред Бул
Горан Трифковић – Тренд Ко
Драган Ускоковић – Сектрон
Александар Ракићевић – ФОН
Бојан Секуловић – Факултет за спорт ‘’Унион’’
Мирјана Ракочевић – Радикс
Данијела Аџић – Џамбо
Драгослав Жарковић – Фото Бамби
Горан Јовановић – Рос Рума
Саша Ђуровић – Омниа Стела Виста

Ово је још једна прилика да им се захвалимо за велику помоћ и подршку током 2018. године и да свим бившим и садашњим партнерима пожелимо много успеха у наредној години.

КК Црвена звезда мтс у Нову 2019.годину улази радно. Први део ове сезоне био је успешан. Први тим је освојио трофеј у Суперкупу АБА лиге. Остварен је учинак од 12 победа без пораза у АБА лиги и пласман у Топ 16 фазу Еврокупа. Већ на прелазу у Нову годину Црвена звезда игра две важне утакмице у АБА лиги И Еврокупу, против екипа Будућности и Лиможа. Видимо се у дворани „Александар Николић” већ у недељу претпоследњег дана 2018. године на дербију регионалног такмичења.

Претходни текстЗвезда синоним за фер-плеј
Следећи текстЗвездин јесењи путопис