Милојевић: Радује повратак Марина и Родића

55

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после меча са Бачком (3:1) у 14. колу Суперлиге да су заслужено победили.

Мислим да смо заслужено победили. Морам да напоменем, као што смо рекли и у припреми, да је Бачка екипа која воли да игра, што је и показала. Кроз организоване нападе долази до завршнице, види се да постоји модел и да напорно раде. Јако ми се свиђа Бачка, пожелео бих колеги Челару да само тако наставе, и хвала му на лепим речима – рекао је Милојевић.

Посебно га радује повратак играча који су били ван строја.

Може се рећи да смо за овај резултат 3:1 и били бољи. Дали смо минутажу Марку Марину и Милану Родићу после дуже паузе и повреда. Много је теже када играте утакмице него када тренирате. Задовољан сам свим актерима, неке играче смо и одморили. Имам велики избор, што ме такође радује. Играчи са мањом минутажом добро раде на тренингу, увек понављам да имам стрпљење и да ће све доћи на своје место.

Милојевић није хтео много да прича о бодовној разлици. Звезда има 40 бодова на врху табеле, девет више од нишког Радничког, односно 13 у односу на вечитог ривала.

Не гледамо бодовну разлику, већ на сваки меч посебно. Првенство је дугачко, тек смо на трећини, има још много утакмица… Срећа, прати нас лепо време, али када дође зима, уз згуснут распоред и ритам среда-недеља биће доста теже. Треба се фокусирати само на сваку следећу утакмицу, причамо стално о томе и зато је сада само фокус на дуелу са Пролетером у Новом Саду – завршио је Милојевић.

Претходни текстПавков: Одлични од првог минута
Следећи текстСпартак (Љ) и Визура у петак гостују Звезди