Павков: Одлични од првог минута

49

Црвена звезда је после само 26 секунди повела против ОФК Бачке, а стрелац за експресно вођство Милан Павков по завршетку меча имао је разлога за задовољство.

Одлично смо почели утакмицу, од првог момента. На време повели и привели утакмицу крају. Постигли смо водећи погодак већ у првом минуту, брже него што смо се надали. Ово је најбржи погодак који сам постигао и веома сам срећан. Стварали смо шансе, нисам задовољан што још неку нисам реализовао. Покушао сам и са велике удаљености, имао прилику потом и главом, па на Родићеву асистенцију… Жао ми је што их нисам искористио, на тренинзима обично овакве ситуације решавам – рекао је високи нападач.

Павков је, затресавши Зоговићеву мрежу, стигао до петог првенственог гола.

Срећан сам јер из кола у коло поправљам учинак. Надам се да ћу наставити у истом ритму. Радимо напорно, трудимо се и веома сам задовољан резултатом. Сутра нам предстоји одмор, а онда припрема за дуел са Пролетером. Размишљамо само о првенству, а од викенда ћемо се окренути и дуелу са Ливерпулом.

Црвена звезда је победом задржала девет бодова предности у односу на другопласирани Раднички, бивши клуб црвено-белог центарфора.

Радимо што је до нас. Трудићемо се да остваримо што већу разлику. Не мислимо о ривалима, већ се базирамо искључиво на нашу игру – рекао је Павков.

Претходни текстНова победа Звезде над ТЕНТ-ом
Следећи текстМилојевић: Радује повратак Марина и Родића