Спартак (Љ) и Визура у петак гостују Звезди

56

Утакмицама 7. кола БПШ Суперлиге Србије у обе конкуренције одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде настављају борбу у националном првенству.

Заљубљенике одбојке и навијаче Црвене звезде у петак 2. новембра у дворани УСЦ Вождовац у Београду очекује прави одбојкашки празник. Одиграће се две утакмице. Прво ће на паркет изаћи одбојкаши Црвене звезде и Спартака из Љига, а потом ће и наше одбојкашице одиграти дерби меч против Визуре.

Црвено-бели дочекују Спартак из Љига као први на табели са скором 5-1. У прошлом колу су савладали ВА 014 Баувезен са 1:3, а претходно су доживели први пораз у сезони од Војводине НС семе (1:3).

Спартак заузима 9. позицију на табели уз скор од две победе и четири пораза. Те две победе су остварили против Партизана (3:2) и Новог Пазара у прошлом колу (3:2). Имали су два гостовања у досадашњем току сезоне и оба пута су изгубили, од ВА 014 Баувезена (3:0) и Радничког (3:1).

Утакмица 7. кола БПШ Суперлиге Србије за сениоре између Црвене звезде и Спартака из Љига на програму је у петак 2. новембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Меч ће судити Светлана Зотовић и Дејан Рогић.

Одмах након меча Звезда – Спартак на програму је и дерби меч између одбојкашица Црвене звезде и Визуре.

Звездине даме су одлично започеле сезону. На прве три утакмице су оствариле све три победе, против Уба (3:0), Клек МД Зрењанина (2:3) и ТЕНТ-а (2:3). Налазе се на 6. месту на табели, али са три утакмице мање од осталих конкурената.

Црвено-беле су јуче одиграле и први меч четвртфинала Купа Србије у Обреновцу где су још једном савладале ТЕНТ са 1:3 и тако потврдиле да се налазе у одличној форми.

Након четири победе на почетку првенства актуелне шампионке, одбојкашице Визуре, су везале два пораза, од Јединства у Старој Пазови (3:0) и Железничара у Београду (1:3). Тренутно су треће на табели са скором 4-2 уз 11 освојених бодова.

Утакмица 7. кола БПШ Суперлиге Србије за сениорке између Црвене звезде и Визура игра се у петак 2. новембра од 20,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Меч ће судити Александар Петровић и Саво Ковачевић.

Улазнице за оба меча ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара.

Претходни текстМилојевић: Радује повратак Марина и Родића
Следећи текстКарте за меч са Цедевитом од петка