Наредни противник екипа ФМП-а

47

Кошаркаши Црвене звезде мтс гостују у суботу екипи ФМП-а у мечу 5.кола АБА лиге јтд.

Дуел у дворани „ФМП Арена“ игра се од 18.30 часова и биће први дуел два тима након финала Суперлиге Србије.

Црвено-бели су водећи на табели регионалног такмичења са 4 победе, а овај меч стиже за екипу након првог пораза у сезони од италијанске Бреше.

Тренер Милан Томић очекује борбену утакмицу против врло перспективног и младог тима:

Очекује нас тешка утакмица, против једне младе, талентоване екипе која је то и показала са две победе у досадашњем делу сезоне. Морамо да одиграмо добро, да будемо сконцентрисани свих 40 минута, о чему сам већ говорио и раније, а зашто је важно видело се претходних дана. ФМП са својом младошћу доноси много енергије трчања, и мораћемо да уведемо утакмицу у ритам који нама одговора како би дошли до победе у овом мечу – рекао је тренер цврено-белих, који пред овај меч нема проблема са повредама играча.

Бранко Лазић:

Меч у Железнику нам долази након првог пораза у сезони, међутим већ смо заборавили ту утакмицу, извукли поуке, наставили да радмо, и разумљиво, желимо да се вратимо у победнички ритам. ФМП и ове године има квалитет, младост која доноси доста енергије на паркету. Драган Апић има до сада одличну сезону, забележили су две победе на свом паркету. То значи да ћемо морати да одиграмо добру утакмицу, исправимо грешке и уз добру концентрацију дођемо до важних бодова.

Након утакмице у Железнику, црвено-бели одмах почињу припреме за важан меч 5.кола Еврокупа против Галатасараја у дворани „Александар Николић“ која је на програму у уторак од 19 часова.

Претходни текстТри преноса у два дана
Следећи текстГобељић: Нема времена за умор