Одбојкаши Звезде гостују у Ваљеву

71

Одбојкаши Црвене звезде у петак (17 часова) настављају такмичење у БПШ Суперлиги Србије гостовањем екипи ВА 014 Баувезен у оквиру 6. кола.

Црвено-бели су ове сезоне већ одиграли један меч са екипом из Ваљева. Два тима су се састала у осмини финала Купа Србије када су одиграли веома занимљив меч у којем је Звезда славила са 3:2 (23:25, 25:18, 20:25, 25:19, 15:10).

Изабраници Драгана Кобиљског се налазе на челу табеле, а у претходном колу су доживели први пораз ове сезоне, од актуелног шампиона Србије Војводине НС семе са 1:3.

Одбојкаши ВА 014 су дебитанти у Суперлиги и најпријатније су изненађење на почетку сезоне. Имају скор од 4 победе и једног пораза, као и Црвена звезда, и налазе се на 2. месту на табели са бодом заостатка за нашом екипом. У прошлом колу Ваљевци су савладали Нови Пазар на гостовању са максималних 0:3.

Утакмица 6. кола БПШ Суперлиге Србије између ВА 014 Баувезен и Црвене звезде игра се у петак 26. октобра од 17 часова у Хали спортова у Ваљеву. Меч ће судити Ђорђе Зеленовић и Владимир Симоновић.

Претходни текстБорјан: Поносан на саиграче
Следећи текстАБА лига Фан Мејл – Маик Цирбес о свему отворено