Борјан: Поносан на саиграче

70

Голман Милан Борјан је и на гостовању Ливерпулу, у трећем колу Лиге шампиона, показао да је у одличној форми.

Када се изгубе две утакмице заредом, када се прими десет голова, свима је тешко, много тешко падају такви порази. Ипак, то је добро искуство, екипи је прва сезона у Лиги шампиона, треба да извучемо поуке и да пробамо да одиграмо што боље у наредним утакмицама – каже Борјан.

Иако је Црвена звезда поражена са 4:0, голман шампиона Србије имао је неколико одличних интервенција.

Одиграли смо много боље него у Паризу. Више смо се и борили, било је то добро, а голове смо примали после наших грешака. Недостаје нам искуство, али идемо даље и да покушамо да дођемо до неке победе. Они су феноменална, искусна екипа, имају три фантастична играча у нападу, међу најбољима на свету. Много је тешко играти против њих, сваке године су у Лигу шампиона, прошле сезоне су били и у финалу.Мислим да смо дали све од себе, поносан сам на саиграче и сада идемо да наставимо са победама у Суперлиги.

Осврнуо се и на два пенала досуђена за Ливерпул, од којих је Салах искористио први, док је Борјан одбранио шут Манеа са беле тачке уз помоћ пречке.

Искрено, мислим да није био ниједан пенал. Стојковић није ударио Манеа и она ситуација са руком, мислим да није за најстрожу казну. Али, судија је тако одлучио и то је то.

За Звезду нема предаха, већ за викенд наставља такмичење у Суперлиги.

Морамо да покажемо карактер. Млада смо екипа, сада нас чека домаће првенство и гостовање Мачви већ у недељу. Треба да наставимо да побеђујемо у Суперлиги и да онда да у Лиги шампиона на Маракани одиграмо максимално концентрисано, да дамо све од себе и пробамо да направимо неки добар резултат – подвукао је Борјан.

Претходни текстДегенек: Значајно искуство
Следећи текстОдбојкаши Звезде гостују у Ваљеву