Звездин караван се сели у Панчево

64

КК Црвена звезда мтс и његов партнер Авив Парк организују нови Јавни час школе кошарке. Локација је овог пута Авив Парк Панчево, а датум 29. септембар од 15 часова. Видимо се!

Након више него успешно организованог Јавног часа школа кошарке у Земуну, караван Црвене звезде мтс сели се у Панчево. Клуб са Малог Калемегдана заједно са својим партнером Авив Парком организује нови, потпуно бесплатан, Јавни час школе кошарке. Овог пута локација је Авив Парк Панчево, а време одржавања субота 29. септембар од 15 часова па све до 20.

Као и до сада сви заинтересовани дечаци и девојчице од 7 до 14 година могу да се пријаве на број телефона 013-331-244. Пријава је у потпуности бесплатна, а Црвена звезда и њени партнери Авив Парк Панчево, ИДЕА и Вода Вивиа обезбеђују све услове за рад и добру забаву. Концепт је исти као што смо вас већ навикли, сваки тренинг одржава се по угледу на школски час у равномерно подељеним групама. Поред тренинга под надзором најбољих тренера Црвене звезде, биће одржан и такмичарски део где ће сви полазници бити у прилици да освоје вредне награде које обезбеђују „Fan Store“ КК Црвена звезда мтс, Авив Парк, ИДЕА и Вода Вивиа.

На теренима Авив Парка Панчево биће постављени штандови КК Црвена звезда „Fan Store“-а, као и штандови где ће Звездаши моћи да попуне формуларе и преузму своје чланске карте. С тога, позивамо све Звездаше да увеличају нови спектакл у режији Црвене звезде и Авив Парка и да искористе прилику да постану чланови свог вољеног клуба.

Сви на час!

Претходни текстЦрвено-бели у нову сезону крећу из Новог Пазара
Следећи текстМилојевић: Навијачи, дођите на стадион