Звездине пионирке победнице турнира у баскету 3х3 на СИМ

86

Теодора Ћулибрк, Анђела Улемек, Вера Пузић и Марија Авлијаш победнице су турнира у баскету 3х3 у конкуренцији пионирки на Спортским играма младих које су се одржале на Ади Циганлији.

Црвено-беле девојчице су биле представнице Београда и на путу до трофеја биле су успешније од Новог Сада, Врања, Пријепоља и у државном финалу од представница из Сремске Митровице 1.

Звездине пионирке као победнице такмичења у Србији учествоваће на Спортским играма младих региона које се одржавају од 20. до 26.августа у Сплиту.

Наставак успешних резултата које је пионирка генерација коју предводи Ружица Карић имала у сезони 2017/18 и 2018.години. Након што су освојиле титулу првака Србије и Београда, Куп Србије и престижни „Осмомартовски“ турнир, Звездине младе наде придодале су још један успех.

Сви поменути успеси најмлађе такмичарске генерације ККЖ Црвена звезда указују да основа за будућност постоји, представљају велику сатисфакцију која је пратила вредан рад, и пружају додатан мотив и енергију да наставимо у истом смеру.

Претходни текстОмладинци спремни за турнир у Базелу
Следећи текстБили Барон: Велики корак у мојој каријери