„Звездин изазов“ за вас!

98

Звездаши, пред вама је прва емисија на нашем новом каналу „Звезда Кидс“, а њени главни актери бићете управо ви.

Стигао је „Звездин изазов“, место где ћемо гледати све вас који се одлично сналазите са фудбалском лоптом и знате да са њом изводите разне трикове и мајсторије. Из епизоде у епизоду фудбалери Црвене звезде ће задавати разне задатке, а на свима вама је да пробате то да поновите, снимите камером и пошаљете нам како бисмо ми то објавили у емисији.

Први вас изазива Немања Радоњић, а након што погледате његов трик покушајте да урадите то исто. Ваше клипове можете слати на наш мејл zvezdinizazov@gmail.com, или их можете поделити на вашем Инстаграм профилу користећи хаштаг #zvezdinizazov.

Оне најбоље ће увек чекати награда, а ко је заслужио након првог изазова одлучиће баш популарни Радоња. Кроз „Звездин изазов“ водиће вас Анастасија, а ми већ са нестрпљењем очекујемо ваше прве клипове.

Наравно, ви нам осим самог одговора на Радоњићев задатак можете послати и неку вашу другу мајсторију са лоптом, и радо ћемо је објавити. Будите креативни и једва чекамо да видимо ко ће се први наћи у епизоди наше нове емисије – „Звездин изазов“.

Претходни текстЦрвена звезда – Вождовац, одложено
Следећи текстРепрезентативац Шкотске дебитовао у дресу Звезде!