Буди звезда Е-Спорта

121

КК Црвена звезда мтс и Делта Сити четврту годину заредом организују велики Е-Спортс турнир. Такмичење у популарној симулацији НБА 2к18 одржаће се 31. октобра и 1. новембра у Делта Ситију.

Четврту годину узастопно КК Црвена звезда мтс и Делта Сити организују велики Е-Спорта турнир. Сваке године ови турнири изазивали су велику пажњу, поготово најмлађих па су се неретко мечеви играли у правој кошаркашкој атмосфери. Звездини првотимци показивали су завидно знање и са џојстиком у рукама, а увек би били и магнет са све пролазнике који су желели да направе фотографију са својим херојима.

Традиционално такмичење у најпопуларнијој кошаркашкој симулацији НБА 2к18 ове године ће бити одржано 31. октобра и 1. новембра у Делта Ситију.

Уколико желите да одмерите снаге ’’један на један’’ са првотимцима Црвене звезде и у такмичарском делу освојите вредне награде позивамо вас да се пријавите на турнир. Током два дана турнира најбољи виртуални кошаркаши ће на ’’Sony PlayStation’’ конзолама међусобно одмеравати снаге за титулу најбољег. Три најбоља учесника добиће вредне награде које ће уручити црвено-бели првотимци.

Пријављивање траје до понедељка 30. октобра на инфо пулту Делта Ситија. Такође, пријаву можете извршити и путем телефона:

011/220-36-24 и 065/220-36-00

Претходни текстДесет голова млађих селекција
Следећи текстЗвездини пионири блистали на Првенству Србије