Десет голова млађих селекција

70

Док Звездина омладинска школа добија нове терене, рефлекторе и још боље услове за рад, црвено-бели дечаци играју на Ади Циганлији, где су данас са вршњацима из Крушевца и Јагодине одмерили снаге омладинци и кадети.

У 13. колу Омладинске лиге Србије наши момци су забележили десету узастопну победу. Поново је то било јако убедљиво, а овај пут је савладан Напредак из Крушевца и то резултатом 4:0. Први стрелац ове екипе, Дејан Јовељић, је са нова два поготка дошао до цифре од 21 гола у лиги, а осим њега у стрелце су се данас уписали Станојев и Иван Илић. Овом победом Црвена звезда је задржала прво место и пет бодова предности у односу на Партизан који је на другој позицији и седам више од Бродарца, који има меч мање.

Одмах након омладинаца на терен су изашли кадети, а ни њима 13. коло није било баксузно јер су савладали Јагодину са убедљивих 6:0. То је уједно и 13. победа генерације 2001. у овој сезони, а треба истаћи да ови момци постижу скоро четири гола по утакмици, а да су до сада примили свега 3. Kaдети су такође на првом месту на табели, али га деле са Партизаном који има исти број бодова.

Омладинци: Црвена звезда – Напредак 4:0 (2:0)

Судија: Дејан Трифковић
Стрелци: Јовељић у 22′ и 63′, Станојев у 40′ и Иван Илић у 59′.

Црвена звезда: Гордић, Јанковић, Терзић, Сантрач, Ераковић, Јокић, Босић (од 84′ Којић), Иван Илић (од 70′ Гаврић), Николић (од 70′ Ковач), Станојев (од 76′ Савић), Јовељић.

Напредак: Андријанић, Петровић, Марић, Трнавац, Јеремић, Зрнзевић (од 84′ Рашковић), Живић (од 71′ Алексић), Петровић (од 64′ Јевтић), Тодоровић (од 65′ Рајковић), Јовковић и Бојанић (од 85′ Милићевић).

Кадети: Црвена звезда – Јагодина 6:0 (3:0)

Судија: Павле Томић
Стрелци: Великић у 3′ и 60′, Бурмаз у 7′, Јовичић у 39′, Јочић у 75′ и Пулетић у 89′.

Црвена звезда: Крстовић, Павловић (од 23′ Јовичић), Стајић, Јанкулов, Савић, Аџибаба (од 67′ Радовановић), Великић, Сојановић, Бурмаз (од 74′ Пулетић), Јочић и Дедијер (од 74′ Несторовић).

Јагодина: Катић (од 46′ Динић), Радојковић, Станковић, Андрија Милић (од 75′ Петровић), Фремић, Ивановић, Васић (од 46′ Ангелски), Аврамовић, Јовановић, Филип Милић (од 88′ Недељковић) и Димитријевић (од 67′ Мијајловић).

Претходни текстЗвезда рутински у Вршцу
Следећи текстБуди звезда Е-Спорта