Улази у дворану „Александар Николић“ (нацрт)

1313

КК Црвена звезда мтс ради лакшег уласка у дворану, објављује детаљан нацрт дворане „Александар НИколић“ по улазима и секторима.

КК Црвена звезда мтс отворила је сезону утакмица у својој организацији дуелом 1.кола АБА лиге јтд против Морнара, а већ у среду увече на програму је и меч 2.кола регионалног такмичења са екипом Мега Бемакс.

Црвено-бели ће током октобра одиграти чак 10 такмичарских утакмица у АБА и Еврлиги, од тога КК Црвена звезда мтс биће организатор мечева са Мега Бемакс, против екипе Будућности и МЗТ-а у АБА лиги, док ће у дворани „Александар Николић“ у овом месецу дочекати у оквиру Евролиге и екипу Барселоне.

КК Црвена звезда мтс зато за све власнике сезонских, али и купце дневних улазница објављује детаљан нацрт (тлоцрт) дворане „Александар Николић“ по улазима, како би се сви гледаоци који желе долазе у дворану лакше снашли у наредном периоду:

Једина, али врло важна измена у односу на прошлу сезону, је да ће власници сезонских улазница за Ложу и Плаву ложу, улазити на Службени улаз 2, док ће службени улаз 1 бити резервисан само за почасна места!

Утакмица КК Црвена звезда мтс – Мега Бемакс почиње у 21 сат, благајна дворане „Александар Николић“ отвара се за куповину појединачних карата у 18 часова.

Претходни текстЗвезда стигла у Терме Чатеж
Следећи текстВетерани Звезде гостовали у Црној Гори