Доналд: Радујем се сваком голу

52

Нови тријумф Црвене звезде, овог пута у дерби мечу 11. кола Суперлиге против Војводине. Фудбалери Звезде постигли су два поготка, а подједнако је леп податак да поново нису примили ниједан гол.

Тешка утакмица је иза нас, у првом полувремену смо изгубили доста лопти и зато смо морали да претрчимо много додатних километара. Ипак, постигли смо два гола и победили тако да не можемо да будемо незадовољни – рекао је Доналд.

Након три гола постигнута из слободног ударца, овог пута Звездин везиста уписао се у стрелце акцијом из игре.

Пресрећан сам због сваког гола који постигнем. Данас сам видео одличну прилику да угрозим голмана. Истрчао сам, Боаћи је био смирен, приметио је да долазим и да сам потпуно слободан и упутио ми сјајну асистенцију. Није ми било тешко да спроведем лопту у мрежу. Можда звучи као клише, али заиста ми није битно ко постигне гол, најбитније је да Звезда побеђује.

Изабранике Владана Милојевића у четвртак очекује меч у Лиги Европе против Келна.

Они су фантастична екипа, имају доста искусних играча. Иако нису отворили сезону у најбољем маниру они су и даље екипа из Бундеслиге, а то довољно говори о њиховом квалитету. Припремамо се најбоље што можемо и фокусирани смо само на своју игру – поручио је Доналд.

Претходни текстПораз од УНИКС-а на Криту
Следећи текстКадети финалисти турнира у Италији