Крај Тикет лиге – награде најоданијима

60

КК Црвена звезда мтс са поносом истиче да је ’’Тикет лига’’ окончана и да ће у петак од 17 часова на Малом Калемегдану бити додела награда за сто првопласираних. Награде обезбеђује Звезда са својим партнерима.

Кошаркаши Црвене звезде мтс недавно су окончали једну од најуспешнијих сезона у историји клуба. Црвено-бели су потврдили доминацију у региону освојивши сва три трофеја – АБА Лигу, Суперлигу Србије и Куп Радивоја Кораћа. У Евролиги су падали бројни великани. Актуелни шампион Евролиге Фенербахче, Реал Мадрид, ЦСКА, Макаби, Баскониа, Панатинаикос, Барселона… Сви они су напуштали паркете дворана ’’Александар Николић’’ и ’’Комбанк арене’’ погнуте главе, а Европа је добила још једну потврду – Звезда има најоданију и најбољу публику.

Утицај навијача на успехе КК Црвена звезда мтс је немерљив. Црвено-бели су у свим најважнијим тренуцима у сезони имали огроман ветар у леђа, а дошло је време да се Клуб одужи својим навијачима за бескомпромисну оданост.

Звездин пројекат ’’Тикет лига’’ који је постао већ део традиције и начин функционисања клуба је окончан. Власници сезонских улазница су у сезони 2016/2017 скупљали бодове доласцима на утакмице вољеног клуба и они су се вредновали по систему:

1. бод за мечеве Евролиге
2. 2 бода за мечеве против Партизана, Будућности, Цедевите, Цибоне, Олимпије и Меге
3. 3 бода за остале сусрете АБА лиге и Суперлиге Србије

Важна напомена:
За већину утакмице Суперлиге Србије улаз је био слободан па се с тога оне неће рачунати у коначном обрачуну. Последња утакмица која се вреднује је меч против Партизана Нис у Моцарт Суперлиги Србије 25. априла 2017. године.

Првих 114 навијача који су сакупили 48 поена вредно награђујемо, а комплетан наградни фонд обезбеђује КК Црвена звезда мтс са својим партнерима – МТС, ИДЕА, „Sport Vision“, „Champion“, „Red Bull“ и Црвена звезда „FAN Store“. Додела награда ће се вршити у петак од 17 часова на Звездиним отвореним теренима на Малом Калемегдану.

КК Црвена звезда мтс овим путем још једном подсећа све навијаче да је у току претпродаја контигента годишњих улазница КК Црвена звезда мтс за сезону 2017/2018. Она је почела 5. јуна 2017. године и због великог интересовања продужена до 8. јула. Продаја улазница обавља се сваког радног дана од 12 до 20 часова у просторијама клуба на Малом Калемегдану, као и суботом од 10 до 18 часова. Такође, продаја се врши и у ’’ТЦ Ушће’’ (продајно место Евентима) где могу да се купе сезонске улазнице за партер (партер Б и партер 4), као и за трибину (А, Б, Ц и Д).

Све остале потребне информације за куповину сезонских улазница можете пронаћи на следећем линку.

Комплетан поредак ’’Тикет лиге’’ можете пронаћи на следећем линку. Видимо се у петак!

Претходни текстПретпродаја сезонских карата продужена до 8 јула
Следећи текстЦрвена звезда – Флоријана 3:0 (1:0)