Сезонске карте 2017/18

116

ФК Црвена звезда обавештава своје навијаче о продаји ваучера, односно сезонских карата за наредну такмичарску годину.

Због имплементације нових софтверских система који ће омогућити куповину сезонских и двевних улазница са већим бројем могућности, Црвена звезда од данас креће у продају ваучера за сезонске улазнице који ће сви заинтересовани моћи да купе у сервису за чланство, а потом их од понедељка замене за сезонске улазнице.

Сервис за чланство ће у среду, четвртак и петак (21. – 23. јун) радити од 11 до 18 часова, и том приликом биће могуће купити ваучере за одговарајућу трибину. Од понедељка, ваучере ће бити могуће заменити за сезонске карте које ће и званично тог дана бити пуштене у продају. Ова замена је обавезна, јер искључиво са сезонском улазницом биће могућ улазак на стадион „Рајко Митић“.

Цене сезонских карата за сезону 2017/18 су следеће:

Север — 3,500 рсд;
Исток — 5,500 рсд;
Запад — 6,500 рсд;
ВИП — 60,000 рсд;

Сви власници годишњих карата из сезоне 2016/17 могу да остваре попуст од 500 рсд на пуну цену сезонске карте. Такође, сви навијачи који донесу ваучере које су добијали на последње три првенствене утакмице претходне сезоне, остварују додатних 10, 20 или 30% попуста на пуну цену, или на цену умањену за 500 динара уколико су и претходне сезоне имали сезонску карту.

Сезонске карте за сезону 2017/18 важиће за све првенствене утакмице које Црвена звезда игра на свом стадиону, као и за утакмице европских квалификација.

Сезонске карте могу купити само активни чланови ФК Црвена звезда.

Претходни текстЦрвено-бела бајка из Пионира
Следећи текстЕвролига „One Team“ и Милко Бјелица у Барселони