Ноћ музеја на Малом Калемегдану

84

У суботу 20. маја одржаће се 14. Ноћ музеја. По први пут капије отворених терена КК Црвена звезда на Малом Калемегдану биће отворене те вечери. Посебна посластица биће аутентични амбијент ’’Звездиних ноћи’’.

У суботу 20. маја одржаће се 14. Ноћи музеја под слоганом ’’Велике и мале револуције’’. И ове године пријатељ манифестације биће мтс који је и називни спонзор КК Црвена звезда.

По први пут у широкој понуди музеја наћи ће се и отворени терени КК Црвена звезда на Малом Калемегдану. Сви посетиоци моћи ће да на клупским теренима уђу у прави мали времеплов јер ће се на теренима направити аутентични амбијент ’’Звездиних ноћи’’.

Наиме, у време када је кошарка направиле прве кораке на овим просторима, биле су чувене игранке на теренима на Малом Калемегдану које су окупљале многе еминентне личности. С тога, жеља је да се сви вратимо бар на кратко у то време, а бенд ће бити задужен да амбијент буде готово аутентичан.

Такође, сви посетиоци моћи ће да завире у просторије клуба и посете трофејну салу КК Црвена звезда, као и да се сликају са трофејима који су пратили Звезду од њеног оснивања, али и да науче више о историји клуба.

Позивамо све навијаче Црвене звезде, али и љубитеље кошарке да завире у историју кошарке на овим просторима, подсете се или науче о историји клуба, терена на Малом Калемегдану и дођу на најбољу игранку у Београду па можда и науче твист кораке.

Претходни текстЂаци у Старој Пазови тренирали са Звездиним атлетичарима
Следећи текстЂуровски: Време је да проиграмо