Радоњић: Следи жесток ритам и важни мечеви

69

Тренер Црвене звезде мтс причао је након победе над ФМП-ом о статусу повређених играча и изазовима који следе за црвено-беле.

Кошаркаши Црвене звезде мтс остварили су још једну победу у АБА лиги. И поред чињенице да је прво месту на крају лигашког дела одавно обезбеђено, црвено-бели су имали изузетно озбиљан приступ.

На конференцији за медије поред Дејана Радоњића појавио се и Немања Дангубић који је причао о свом виђењу утакмице, али и о свом статусу пошто се након незгодне повреде по први пут “скинуо“, бар за загревање у лаганом ритму.

Још једна победа за нас, још једна победа, момци су одиграли сјајно. Још једна победа, што је најважније. Кренуо сам са тренизнима, требало би у наредном периоду да кренем са тренингом “пет на пет“. Полако улазим у тренажни процес и срећан сам због тога. Сигурно није лако бити повређен, али то је део спорта. Такве ствари иду уз професију. Гледам напред и идем даље – рекао је Дангубић.

На његово излагање надовезао се и стратег црвено-белих Дејан Радоњић.

Што се тиче Дангубића од уторка креће да ради са екипом – кратко је рекао тренер црвено-белих, а потом наставио:

Није лако бавити се анализом мечева јер смо ми већ одавно обезбедили прво место. Ми смо пре свега осврнути да изађемо на крај са проблемима који су нам се појављивали. ФМП је одиграо веома добру утакмицу, али смо ми одиграли довољно добро да бисмо победили.

Јовић је и даље ван строја због повреде. Имао је и фрактуру прста, али паузира због повреде мишића ноге. Дали смо му мало времена да се опорави, а с обзиром на његов карактер верујем да ће већ од уторка или среде да се врати тренингу. Надам се да ће се брзо вратити с обзиром на важност мечева и ритам утакмица које следе.

Пред нама су два меча која су изузетно тешка и важна меча у Евролиги. Против Олимпијакоса и Уникса код куће. Да смо комплетни сигурно бисмо имали веће шансе, али ћемо и овако дати све од себе да остваримо што бољи резултат – рекао је Радоњић.

Претходни текстЗвезда славила у Железнику
Следећи текстПораз црвено-белих у Супер Купу