Луковић: Мислим само о Војводини

70

Капитен Црвене звезде Александар Луковић осврнуо се на 153. вечити дерби, али и пажњу усмерио на следећу Звездину утакмицу против Војводине.

И Звездин капитен дели мишљење својих саиграча и истиче да је друго полувреме дербија било лошије одиграно.

После преспаваних ноћи, могу да кажем да смо одиграли добро прво полувреме, а слабије у наставку. На крају је завршено 1:1, и криво нам је због примљеног гола у завршници утакмице. Остало је тих шест бодова предности за нас, а искрено, већ сам почео да размишљам о Војводини, утакмици која нам долази већ за три дана. Подједнако битна утакмица за нас — почео је Луковић.

Црвена звезда је још једном примила гол у завршници утакмице.

Сваки дерби треба анализирати, и сваки је посебна прича. Фудбал је такав, кад не би било грешака, не би било ни голова. Не бих се много враћао на оно што је прошло. Ни ми ни Партизан нисмо показали квалитетан фудбал. Била је лепа атмосфера и постојали су предуслови за квалитетан дерби. Остали смо дужни нашим навијачима. Нисмо се свесно повукли, тако се наметнуло, има нешто и до игре противника. Не мислим да је само везни ред подбацио у другом полувремену, никад не делим екипу по линијама. Сви смо подбацили, било је ситуација где смо могли боље, у зачетку напада, преносу лопте — објашњава Луковић.

Подигла се прашина око постигнутих голова.

Ако причамо о нашем голу, онда можемо да причамо и о њиховом. Судије су ту да процене. Мени се учинило да је ударио рукама, али не могу да тврдим. Када бисмо почели да причамо о томе, изашли бисмо из суштине саме утакмице.

Црвену звезду већ у среду очекује нова дерби утакмица, тешко гостовање у Новом Саду.

Нама је најбитније да сада размишљамо о Војводини. Ради се о озбиљном кандидату за титулу, добра екипа за коју нико није мислио да ће издржати оволико. Очекује нас јако тежак меч, али мислим да доста тога зависи од нас и ако одиграмо како можемо, мислим да имамо шансе — закључује Луковић.

Претходни текстПораз црвено-белих у Супер Купу
Следећи текстНа данашњи дан савладан Дрезден