Канга: Незаборавна атмосфера

78

Гелор Канга је вечерас одиграо свој други вечити дерби, а први на стадиону „Рајко Митић“.

Велику радост у 34. минуту вечитог дербија донео је својим голом. На асистенцију Боаћија, прецизним ударцем са нешто више од десет метара матирао је голмана Кљајића.

Јако ми је било важно да постигнем гол на данашњој утакмици јер знам колику тежину носи вечити дерби и колико значи навијачима. Велику захвалност дугујем и тренеру Божовићу зато што верује у мене и пружа ми шансу да докажем свој квалитет. Јако дуго се знамо, још од периода када сам играо у Русији тако да знам шта очекује од мене — рекао је Канга.

То није било довољно изабраницима Миодрага Божовића да остваре тријумф.

Било је тешко на терену данас, имало смо победу у рукама и били сигурни да је нећемо испустити. Било је важно да на време постигнемо гол, што смо и урадили. Добро смо играли и били доминантнији ривал током већег дела утакмице, али то је фудбал, једна ситница у корист ривала може да пресуди. У последњих десетак минута, иако смо водили 1:0, требало је више да нападамо и да се трудимо да постигнемо још један гол. Напад је у таквој ситуацији најбоље решење.

Канга је истакао атмосферу као најлепши део вечитог дербија.

Велику захвалност дугујем нашим навијачима, подршка много значи за самопоуздање свима нама. Данас су направили феноменалну атмосферу и без сумње су били наш ветар у леђа свих 90 минута. Овај амбијент ћу заувек памтити. Жао ми је што им за рођендан нисмо поклонили победу, али сигуран сам да ћемо се одужити већ у наредној утакмици.

Црвено-бели су већ усмерили мисли ка наредном ривалу.

Шампионат је дуг, и даље имамо шест бодова предности. Имамо јасан циљ испред себе, освајање шампионске титуле. Урадићемо све што је до нас да га остваримо и победимо сваку утакмицу до краја. Почећемо од Војводине ове среде — поручио је Канга.

Претходни текстЦрвено-беле без среће у Старој Пазови
Следећи текстУбедљива победа за рођендан!