Радоњић: Дати максимум у датим околностима

85

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у недељу од 18 часова нови градски дерби против екипе Партизана НИС.

Утакмица 21.кола АБА лиге јтд игра се за мање од два дана после тешког дуела који су изабраници Дејана Радоњића имали у Евролиги против екипе Анадолу ЕФЕС-а.

Пред ову утакмицу тренер црвено-белих има пуно кадровских проблема, последице повреда и тешке утакмице у петак осећа велики број првотимаца, али очекује да сви који изађу у недељу на паркет дворане „Александар Николић“ пруже свој максимум у овом тренутку и постојећим околностима.

Дерби је увек специфична утакмица, овај меч играмо само 40-ак сати након утакмице са Анадолу ЕФЕС-ом и заокупљени проблематиком која је присутна, али свесни важности овог меча, имамо обавезу да дамо свој тренутни максимум и то без обзира у ком саставу ћемо наступити, и ко ће колико моћи у овом тренутку да пружи – рекао је тренер црвено-белих.

Сигурно је да на овом мечу неће наступити Немања Дангубић, док одређени број првотимаца осећа последице повреда, и о њиховом наступу тренер Црвене звезде мтс ће одлучити на дан утакмице.

Стефан Јовић: – Чека нас утакмица са Партизаном и зна се шта је дерби. Дерби се игра без обзира на здравствене проблеме и повреде, и сигурно ћу бити у тиму. Покушаћу да се припремим да будем у бољем стању него што сам био у петак. Потрудићемо се да у овом врло кратком временском периоду између две утакмице да се спремимо, очекује нас ривал који ће да одигра врло агресивно како би нас добио и пред својим навијачима, али ћемо покушати да играмо своју игру.

Утакмица 21.кола Партизан НИС – Црвена звезда мтс игра се од 18 сати, домаћин је КК Партизан НИС, карата у слободној продаји није било, а меч ће директно преносити ТВ Аренаспорт.

Претходни текстЗвездини одбојкаши водили 2:0, па изгубили
Следећи текстТријумф Црвене звезде у Задру