Нема одмора, црвено-бели већ кренули пут Лакташа

82

Изјаве тренера Дејана Радоњића и првотимца Огњена Кузмића пред утакмицу 19.кола АБА лиге ј.т.д са Игокеом у Лакташима (субота 17 часова). Дангубић остао у Београду због додатних прегледа.

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у петак око 11 часова за Лакташе, где их већ у суботу од 17 часова очекује меч 19.кола АБА лиге јтд са Игокеом.

Пред ову утакмицу, због даљих прегледа повређене ноге, Немања Дангубић је остао у Београду, а екипа је право са аеродрома „Никола Тесла“ кренула пут Републике Српске.

Напори тима у овом периоду су огромни, а тренер црвено-белих Дејан Радоњић пред нову утакмицу у регионалном такмичењу каже:

Игокеа, наш наредни противник игра ове сезоне добро у регионалном такмичењу, предвођена са клупе тренером Бајићем. Нисмо имали пуно времена да се одморимо од завршетка утакмице у Тел Авиву. Период до меча у Лакташима искористићемо да се опоравимо од великих напора и спремимо за екипу Игокее. Немања Дангубић је остао у Београду на детаљним лекарским прегледима, како би утврдили степен његове повреде.

И центар Огњен Кузмић истиче велике напоре и период одмора и опоравка, који неће бити дуг до утакмице у Лакташима, као важан фактор пред дуел са Игокеом:

Још једна тешка, исцрпљујућа утакмица у Евролиги је за нама, а већ смо кренули на следећу у АБА лиги. Покушаћемо да се опоравимо што боље за меч са Игокеом, јер желимо да одиграмо добру утакмицу у Лакташима и стигнемо до повољног резултата.

Утакмицу Игокеа – Црвена звезда мтс директно ће у суботу од 17 сати преносити ТВ Аренаспорт, а екипа се у недељу враћа за Београд, и одмах почиње припреме за ново путовање у Виторију.

Претходни текстРеакција на писање Вечерњих новости
Следећи текстОдбојкаши Звезде у недељу дочекују Клек