Рачић: Похвале тренера највише значе

71

Без неколико стандардних првотимаца Црвена звезда је у Горњем Милановцу након неизвесне завршнице успела да упише нову победу.

Један од омладинаца, везиста Урош Рачић, одлично је искористио шансу коју му је пружио тренер Миодраг Божовић.

Срећан сам што се све завршило добро по нас и што смо освојили нова три бода. Још сам срећнији што је мој друг из омладинаца Лука Аџић постигао први гол у сениорском тиму – рекао је Рачић.

На конференцији за медије након утакмице тренер Миодраг Божовић посебно је похвалио игру Уроша Рачића.

Ово је први пут да сам добио озбиљнију минутажу. Неочекивано ми је пружена шанса након што се Ристић нажалост повредио. Требало ми је мало времена да се уклопим у игру, нисам имао прилике да се загрејем. После неколико минута све је било лакше. Мислим да сам оправдао очекивања тренера и захвалан сам му на шанси коју ми је пружио. Много ми значе његове похвале. Како будем бележио већу минутажу надам се да ће и моја игра бити све боља.

Рачић истиче да је екипа била сигурма у победу у Горњем Милановцу.

Утакмица није била лака, било је неизвесно до самог краја. Како је време одмицало, иако се резултат није мењао, ниједног тренутка нисмо сумњали у победу. Од Звезде се очекује да се не задовољава нерешеним исходом. Исти случај ће бити и на наредној утакмици против Младости. Даћемо све од себе да наставимо победнички низ. У одличном расположењу дочекујемо тај меч и са великом жељом да се покажемо у најбољем светлу – закључио је Рачић.

Претходни текстОрландић: Навијачи ветар у леђа
Следећи текстЦрвено-бели у Љубљани