Орландић: Навијачи ветар у леђа

74

Када се свима чинило да ће утакмица у Горњем Милановцу бити решена у корист домаћина на сцену је ступио Петар Орландић. Звездин шпиц је у 88. минуту меча против Металца постигао погодак који је преокренуо ток утакмице.

Заслужено смо победили данас. Ушли смо боље у утакмицу, од само почетка смо наметнули свој ритам и били много успешнији ривал на терену. У првом полувремену нисмо искористили неколико одличних шанси, али то нас није много пореметило. Имао сам осећај све време да гол виси у ваздуху и било је питање времена када ћемо га постићи. Десило се то да је прво Металац затресао нашу мрежу, али ни тада нисмо бринули. Сви смо веровали да ћемо победити и то се на крају и остварило. На одличан начин вратили смо се у самом финишу утакмице и наставили победнички низ – рекао је Орландић.

Звездин шпиц постигао је шести погодак од старта сезоне.

Сваки гол ми значи, али овај посебно зато што ми се чини да је дао додатну снагу екипи и преокренуо ток утакмице. Ушао сам са клупе и јако сам срећан што сам оправдао поверење, али победа екипе ми је увек на првом месту. Сви смо играли срцем и као награда су дошла нова три бода. Показали смо огромну жељу. То се видело и када смо примили гол, нисмо пали у игри. То нам је била само још већа мотивација да наставимо да нападамо. Успели смо да за само два минута све окренемо у своју корист, навијачи су нас носили, били су нам ветар у леђа све време и захваљујући њима је и дошла ова победа.

Црвено-беле већ у среду очекује наредни првенствени дуел.

Већ сада се окрећемо наредној утакмици коју играмо против Младости. Треба што пре да заборавимо све што се данас дешавало и да се потпуно психички и физички припремимо за следећег ривала. Недостају нам утакмице на Маракани. После дужег времена играмо пред својим навијачима и сигуран сам да ће атмосфера бити одлична, а ми ћемо дати све од себе да три бода остану код куће – поручио је Орландић.

Претходни текстПобеда у Костолцу десета у Суперлиги
Следећи текстРачић: Похвале тренера највише значе