Рендулић: Најважнија три бода до сад

67

Након победе над Борцем у Чачку фудбалери Црвене звезде у добром расположењу дочекали су репрезентативну паузу. Штопер црвено-белих Зоран Рендулић осврнуо се на утакмицу против Борца.

Знали смо каква ће бити атмосфера, као и какав терен нас очекује. Сматрам да су ово три најважнија бода у досадашњем делу сезоне. Услови за игру били су много тешки, а противник силно мотивисан. Знали смо и пре утакмице да игра неће бити атрактивна и лепа за гледаоце, ишли смо на борбу и били концентрисани све време. Морам да похвалим своје саиграче, сви до једног дали су свој максимум и зато смо успели да пребродимо прво тешко гостовање у низу – рекао је Звездин штопер.

Црвено-бели и наредне две утакмице играју на гостујућем терену.

Управо те две утакмице ће одлучивати о доста тога. Ако и њих успемо да прегурамо бићемо много ближи нашем циљу. Сигуран сам да ће и против Напретка и Металца бити подједнако тешко. Оба противника имају добре екипе и лоше терене. Пауза долази у право време за нас. Пријаће нам да се одморимо зато што у последње време тренирамо и играмо на много тешким теренима што нам одузима доста енергије. Сада имамо времена да се одморимо и добро припремимо за наредна гостовања како бисмо наставили са добрим играма.

Зоран Рендулић је део своје каријере бранио боје чачанског Борца.

Вежу ме лепе успомене за овај клуб и град, готово три и по године провео сам у Чачку. Овде сам први пут заиграо за први тим са 19 година. И даље су око клуба исти људи који су мени дали шансу да дебитујем у Суперлиги и зато када год дођем заиста се лепо осећам – поручио је Рендулић.

Претходни текстРадоњић: Верујем у своје момке и победу
Следећи текст„Да“ пред више од 16000 сведока