Радоњић: Верујем у своје момке и победу

94

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић и првотимац Марко Гудурић пред 32. АБА лига дерби са екипом Партизан НИС.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак од 21 сат екипу Партизана НИС у 32. градском дербију који се игра у регионалном такмичењу.

Пред овај меч, који црвено-бели дочекују са скором 7-0, али који представља и увод у нову изузетно тешку серију утакмица, тренер Дејан Радоњић изнео је своја очекивања пред нови дуел са „вечитим ривалом“.

Очекује нас први меч против екипе Партизана НИС, дуел који увек има посебну драж и тежину. Наш ривал у понедељак је одлично почео сезону, били су чак у ситуацији да дочекају дерби без пораза. Одлично састављен тим, са пуно добрих и искусних играча, што се посебно види по решењима која су имали у неизвесним завршницама. Наша жеља је да будемо бољи у овој утакмици и верујем да имамо и квалитета и капацитете да то и остваримо. Наш ривал је имао 5 дана да се припреми за ову утакмицу, ми нешто мање, али верујем у моје момке и да можемо до победе.

Са друге стране првотимац Марко Гудурић такође очекује тежак меч.

Још један дерби који је као и увек неизвестан дуел, против Партизана који је одлично почео сезону. Тако је било у прошлости, тако је и данас. Ми улазимо у нову серију тешких утакмица, која почиње у понедељак, па се наставља у Казању, Загребу, Бамбергу… Ипак, без обзира на све то, желимо да дођемо до вредних бодова, јер је АБА лига наш приоритет и у овој сезони.

Утакмица КК Црвена звезда мтс – КК Партизан НИС игра се у понедељак у 21 сат уз директан пренос на другом каналау ТВ „Аренаспорт“.

Претходни текстЗвезда ТВ – Ђачко доба
Следећи текстРендулић: Најважнија три бода до сад