„Да“ пред више од 16000 сведока

78

Велики навијач Црвене звезде Ненад запросио своју девојку Јовану на полувремену утакмице са Басконијом. Одговор очекиван – ДА

Дворане „Александар Николић“ и „Комбанк арена“ места су где се догађају многе лепе ствари. Поред бројних радости које су својим навијачима донели кошаркаши Црвене звезде мтс били смо сведоци и бројних других лепих догађаја.

Један такав догодио се на полувремену меча између Црвене звезде и Басконије. Ненад је скупио храброст да пред 16.000 сведока запроси своју лепшу половину Јовану и одговор је наравно био велико „да“.

Наочиглед „редовна“ сутуација на полувремену утакмице, после забавног програма на паркету, презентерка КК Црвена звезда мтс је интервјуисала неколико гледалаца у партеру 4, о њиховом виђењу утакмице и атмосфере. Након бројних малишана, на ред је дошао младић са девојом у другом реду партера 4…

Све након тога сада је незаборавна успомена за један нови брачни пар – Ненад и Јована:

Хтео бих да се захвалим КК Црвена звезда мтс која ми је омогућила да доживим до сада најлепши моменат у мом животу. Све смо заједно испланирали мој клуб и ја, од куповине карата, до доласка из Крушевца у Београд. Због гужве на аутопуту умало да закаснимо, и то пошто сам моју Јовану морао да наговорим да дође на утакмицу јер до сада није ишла на мечеве у Комбанк Арени. Ни једног тренутка није посумњала у ову акцију, а захваљујем се и свим навијацима који су ме подрзали у арена. Навијач сам Црвене звезде од малена и редовно долазим на утакмице пре свега кошаркашког клуба. Неки план је био да спојим две моје највеће љубави. Љубав према Црвеној звезди која траје од малена и према Јовани која је, верујем за цео живот – рекао је Ненад који редовно долази на утакмице Црвене звезде мтс из Крушевца.

Ненад и Јована очекују бебу чиме ће црвено-бела породица бити богатија за још једног члана.

Ненад је истакао велику захвалност КК Црвена звезда што је све организовано баш како је он дуго замишљао и рекао да ће на свадби обавезно поред свадбене торте бити и торта са грбом Црвене звезде.

Ово није била прва просидба на утакмицама Црвене звезде. На полувремену утакмице Црвена звезда – Улм у дворани „Александар Николић“ 2013. године Радомир је запросио своју девојку Мирелу. Исто је учинио Зоран који је запросио девојку Маријану 2014. године у спектакуларном амбијенту „Комбанк арене“ пред преко 18.000 навијача у мечу Црвена звезда – Олимпијакос.

КК Црвена звезда мтс честита будућим младенцима Ненаду и Јовани и желимо им да проведу још много срећних година заједно, а на утакмицама свог вољеног клуба ће увек бити добродошли.

Претходни текстРендулић: Најважнија три бода до сад
Следећи текстМлађе категорије – Голеаде против Чукаричког