Звезда дочекује Мегу у репризи финала АБА

53

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у недељу екипу Мега Лекса у дербију 4.кола АБА лиге и репризи прошлогодишњег финала регионалног такмичења.

Утакмице са Мега Лексом увек су доносиле добру кошарку и пуно узбуђења, а црвено-бели желе да наставе серију добрих резултата и окончају мини циклус у регионалној лиги још једном победом, пре старта Евролиге и доласка „Дарушафаке” у Београд.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић:

Играмо први меч ове сезоне против Мега Лекса, клуба који функционише у препознатљивом систему, остала је неколицина квалитетних играча, стигли су и нови млади играчи. То је тим са пуно могућности, талента, а како време одмиче, играће све боље и боље. Наши дуели су карактеристични, без обзира на тренутне резултате и пласман на табели. Морамо да одиграмо добро, да одговоримо на њихову енергију, и позивам наше навијаче да поново, као и на претходне две утакмице, дођу у великом броју на утакмицу са Мега Лексом.

Још један неизвестан дуел са Мега Лексом очекује и првотимац Марко Гудурић:

Утакмице са Мега Лексом су увек неугодне. Чињеница је да смо у више мечева ми славили, али никада то није било лако. Добро смо кренули у овогодишњој АБА лиги, желимо да наставимо са победама, али морамо да будемо максимално ангажовани, јер нам стиже квалитетан противник који ће ући максимално мотивисано у овај меч – рекао је Гудурић.

Утакмица Црвена звезда мтс – Мега Лекс игра се у недељу од 17 часова у дворани „Александар Николић”. Продаја карата почела је већ у петак у пословницама Евентима, и наставиће се и на благајни дворане у недељу од 12 часова па до почетка меча који ће директно преносити ТВ Арена спорт на свом првом каналу.

Претходни текстЗвезда и Јединство у финалу „Шалетовог меморијала“
Следећи текстЈовељић: Име сам добио по Звездиној легенди