Петар Ракићевић нови играч Црвене звезде мтс!

85

Талентовани млади репрезентативац Србије, Петар Ракићевић (21,204) потписао је у среду трогодишњи уговор са КК Црвена звезда мтс и одмах отпутовао са екипом у Задар.

Млади репрезентативац Србије Петар Ракићевић нови је кошаркаш Црвене звезде мтс!

Ракићевић који је висок 204 центиметара, игра на позицијама плејмејкера, високог бека и крила, а са шампионом АБА лиге и КЛС потписао је у среду трогодишњи уговор. Један од најталентованијих играча на својој позицији у свом узрасту одмах је са екипом отпутовао у Задар где ће црвено-бели у трећем колу АБА лиге гостовати домаћем тиму у четвртак. Званично представљање пред београдском публиком Петар ће имати у недељу када Црвена звезда мтс дочекује Мегу.

Петар је поникао у Прокупљу (рођен 4. јуна 1995. године) где је направио прве кошаркашке кораке, а након двогодишњег боравка у Чачку од 2014. године наступао је са великим успехом за екипу Металца. Протеког лета био је саиграч Марка Гудурића и Николе Ребића у селекцији Србије на ЕП за играче до 20 година, на коме је наш национални тим освојио златну медаљу.

Нови играч црвено-белих је у претходне две сезоне био један од најбољих играча клуба из Ваљева, а преласком у редове шампиона спреман је за већи изазов и развој кроз рад у систему КК Црвена звезда Телеком и наступе на великој европској сцени.

Петре, добро дошао у Црвену звезду мтс!

Претходни текстЈовељић међу најталентованијим играчима света
Следећи текстРакићевић: Само рад, и да се што пре уклопим