Божовић: Ово је наша реалност

100

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић је након ремија против Сасуола био објективан.

Звездин тренер сматра да црвено-бели нису могли више против одличне италијанске екипе.

Мислим да је ово наша реалност. Екипа се не ствара преко ноћи. Сви врло добро знамо да смо на силу покушали нешто да направимо у Европи, али то се мора поступно градити. Психолошки нас је пресекао гол Сасуола, али, успели смо да изједначимо и драго ми је да нисмо изгубили. Играчи су се борили, и немам шта да им замерим – рекао је Божовић.

Много је фактора због којих је Звезда елиминисана, али Гроф истиче пре свега (не)уиграност.

Мислим да је Сасуоло јако озбиљна екипа која дуго игра заједно и њихови играчи се веома добро познају. Нама фали још заједничких утакмица и уиграност, а сигурно је да ова екипа има квалитет. Наравно, добри фудбалери увек фале. Није лако довести фудбалере за нула динара. Публика има право да звижди коме хоће, да изрази своје незадовољство, али, тренер сам ја. Могуће да је неко данас одиграо слабије, али нисам видео ниједног играча да није желео победу – јасан је Божовић.

Звездин стратег сматра да овај тим Звезде има перспективу, уз додатну селекцију.

Ле Талек је добио ударац у мишић, и није могао да издржи до краја. Ако смо негде погрешили што се тиче довођења штопера, онда је то учињено код Едсона, јер смо изгубили шест месеци. Овом тиму је свакако потребна додатна селекција. Не знам да ли ћемо моћи да задржимо Катаиа, до сада смо живели од продаје играча – рекао је Божовић.

Претходни текстКатаи донео Звезди реми против Сасуола
Следећи текстЗвездин дом домаћин „Red Bull King of the Rock“