Подржи Звезду против Вождовца

77

Фудбалери Црвене звезде налазе се у делу сезоне када је свака утакмица вишеструко значајна. Осим што су јеку борбе за европска такмичења, изабраници Миодрага Божовића паралелно бруше форму и за Суперлигу, и додатно се уигравају.

Уочи реванш утакмице са Лудогорецом, позвали смо навијаче Црвене звезде да овековече своје путовање на највећи српски стадион. Многи су се том позиву и одазвали, и на друштвене мреже качили фотографије, али и видео снимке које су направили током пута.

Најлепше слике смо одлучили да наградимо, па ће сви аутори чије се слике налазе на овом колажу, бити награђени шампионском мајицом. Највреднију награду освојио је Срђан Томић који је са нама поделио сјајан видео, и он ће добити Звездин дукс из Пумине колекције. Како би им биле послате награде, неопходно је да се сви награђени Звездаши јаве у инбокс на друштвеној мрежи на којој су окачили своју слику, или у коментару на ову вест, и оставе неопходне податке (Име, презиме, број телефона и адресу – коментар неће бити јавно објављен).

Звездаштво се на утакмици са Лудогорецом још једном показало у правом светлу. Ипак, фудбалерима који се боре за бодове али и Звездину част, неопходна је подршка и у првенственим утакмицама. Следећа прилика да се попуни највећи српски стадион је у среду, 10. августа, када ће се у оквиру 4. кола састати Црвена звезда и Вождовац. Биће то дуел две првопласиране екипе на табели, и самим тим, добар фудбал је загарантован. Као награду за дивну слику пуне Маракане која је обишла свет, одлучено је и да карте за дуел Звезде и Вождовца буду јефтиније.

Дођи, гледај Звезду. Фудбал је на Маракани!

Претходни текстРистић: Треба нам подршка навијача
Следећи текстЗвезда освојила и Мађарску