Божовић: После свега, добро је

70

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић истакао је по завршетку утакмице првог кола шампионата Србије, да је након свега виђеног вечерас, задовољан освојеним бодом. Тачније, да с обзиром на то каква су била дешавања на терену, мора да буде.

Мислим да смо заслужили, након свега, бод. Противник је имао предност која је била велика и због тога морам да будем задовољан нерешеним исходом. Мислим да је утакмица била добра, са много шанси и много голова. Приметно је да још увек нисмо довољно спремни. Као и претходне сезоне играли смо доста високо и опет дошли у позицију да нас спашава Кахриман јер нам је последња линија далеко од гола. Играмо нападачки и то је нормално – казао је шеф струке црвено – белих.

Следећи меч који најтрофејнији српски клуб игра против Лудогореца показаће праву снагу и могућности новог тима Црвене звезде.

У Бугарској ће сигурно играти другачији тим и верујем да ће бити боље – истакао је Божовић и образложио потезе које је вукао током меча са Крушевљанима.

Задовољан сам партијом Полетановића. То је био још један додатни разлог што нисам извео њега, већ Плавшића. Њему честитам на феноменалном голу, али није имао много акција у првом делу. Због одлуке да играмо са два нападача, одлучио сам се да га заменим.

Руиз?

Биће добро ако се пробуди ујутру – у свом стилу закључио је Миодраг Божовић.

Претходни текстРеми црвено-белих на старту Супер лиге
Следећи текстПлавшић: Гол ми много значи