Плавшић: Гол ми много значи

77

Црвена звезда је на премијери у новој сезони забележила реми против добре екипе Напретка, и то након преокрета. Први гол за Црвену звезду ове сезоне постигао је Срђан Плавшић, и на тај начин је начео противника.

Своје утиске о утакмици изнела је и Звездина „седамнаестица“.

Ово је била изузетно тешка утакмица за нас, јер је прва у првенству, а те прве су увек тешке. Екипе које се врате из нижег ранга такмичења увек су неугодне и желе да се супротставе и оставе добар утисак. Нисмо победили, али мислим да нисмо приказали лошу игру, посебно у последњих пола сата. Нападали смо, желели смо трећи гол, али није било више времена. Окрећемо се наредној утакмици и идемо у Бугарску да покушамо да остваримо што бољи резултат – рекао је Плавшић.

Моменат из 60. минута био је вероватно најлепши на мечу – Плавшић је постигао вероватно гол кола, а одмах потом био и замењен.

Шеф је желео да уведе свежег играча и да покуша да добије на том плану. Не љутим се, наравно, срећан сам због гола и идемо даље. Гол ми је много значио јер сам имао много велику подршку и од навијача преко интернета, и желим овом приликом да им се много захвалим јер ми њихова подршка пуно значи, и зато сам и тако прославио гол. Увек тако прослављам, али овај данас ми је био изузетно драг. Хвала свима који верују у мене – каже Срђан Плавшић.

Претходни текстБожовић: После свега, добро је
Следећи текст100.000 пратилаца на Виберу!