Хвала навијачима и полицији

50

КК Црвена звезда Телеком организовала први меч финалне серије плеј офа КЛС без инцидената. Захвалност навијачима и полицији, апел симпатизерима црвено-белих да спортски навијају и у другој утакмици.Клуб не жели и неће сносити последице за упаљене бакље и бачене петарде на трибини Д.

КК Црвена звезда Телеком био је домаћин прве утакмице финалне серије плеј офа Суперлиге која је протекла у најбољем реду и без инцидента од стране присталица нашег клуба.

Због свега тога, КК Црвена звезда Телеком жели да се захвали својим навијачима који су уважили апел клуба да мечеви финала протекну у спортском тону, али представницима Полиције који су уложили изузетан напор како би обезбедили трибине, али и простор око дворане „Александар Николић“, како би у првом плану био спорт и кошаркашка утакмица.

Истовремено, КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да неће преузети одговорност нити прихватити било какву казну од стране КЛС, као организатор утакмице за упаљене бакље и бачене петарде које су дошле са трибине Д, на којој су били смештени навијачи Партизан НИС-а. По пропозицијама такмичења, али и у договору са Полицијом, након размене 400 улазница, представник гостујућег тима уз потпис и увид у лична документа , преузиео је улазнице, самим тим и одговорност за поступке навијача КК Партизан НИС.

КК Црвена звезда Телеком још једном апелује на своје присталице које ће се наћи у дворани „Александар Николић“ на другој утакмици финала у недељу 5.6.2016. у 21 сат, да спортски бодре црвено-беле и помогну им да дођу до још једне победе на путу ка одбрани титуле.

Претходни текстЗвезда доминантно отворила финале!
Следећи текст„Биће другачији амбијент и тежа утакмица“