Цептер уз Звезду

227

У среду, 1. јуна 2016. године, у просторијама хотела „Artzept“ на Теразијама, ФК Црвена звезда и компанија „Zepter International“ потписали су уговор о сарадњи.

Званичној конференцији за медије присуствовали су Светозар Мијаиловић, председник нашег клуба, и Ђорђе Рашић, директор „Zepter Group“.

Велико ми је задовољство што могу уопште да седим поред једног човека као што је Светозар Мијаиловић, који је пре 25 година био на челу Скупштине Црвене звезде, у време када је Звезда постигла свој највећи успех у историји. Мотиви наше компаније су увек били да сви ми живимо боље, лакше и лепше. Цептер је већ 30 година синоним за здраву припрему хране, a од данас и за здраву и чисту воду као и ваздух, и то је управо оно што смо желели да омогућимо фудбалерима Црвене звезде сада када ће кренути пут Европе. Цептер је одлучио са задовољством да потпише уговор са Црвеном звездом, и са нестрпљењем очекујемо наредну сезону, а Звезди желимо много среће – рекао је Ђорђе Рашић.

Председник клуба Светозар Мијаиловић верује да ће из ове сарадње највише профитирати фудбалери.

Црвена звезда се и кроз своју историју увек дружила са најбољима. Потписивањем овог уговора настављамо са том праксом. Компанија Цептер је позната по својој успешности, лично и сам користим многе њихове производе и могао сам да се уверим у висок квалитет. Верујем да ће и Црвеној звезди, која примењује најсавременије методе припрема, односно нашим фудбалерима, користити ова сарадња коју смо данас склопили – рекао је Мијаиловић.

Компанија Цептер је постала званични спонзор ФК Црвена звезда. Вредност спонзорства је 25.000 евра. Компанија Цептер ће својим производима из програма „Zepter Medical“, „Zepter Home Care“ i „Zepter Home Art“, израђеним по највишим стандардима, опремити просторије Црвене звезде, у којима ће се од данас користити и сертификовани медицински апарат Биоптрон који се примењује у спортској медицини за лечење повреда мишића, тетива и лигамената, као и за смањење бола; затим, пречишћавач ваздуха „Therapy Air iOn“ који је недавно добио највишу оцену на немачком тржишту, као и пречишћавач воде „Edel Wasser“ и многи други производи.

Уговор о сарадњи потписан је на 12 месеци, односно до 1. јуна 2017. године.

Претходни текстА овако је било у Милану…
Следећи текстЗвездин пут до финала Суперлиге