Термини одигравања Топ 8 фазе

45

Кошаркаши Црвене звезде Телеком већ у уторак започињу четвртфиналне мечеве у Москви против ЦСКА

Српски шампион направио је изузетан подвиг пласманом међу 8 најбољих европских тимова, а последњи корак пред Фајнал фор у Берлину биће, чини се, и најтежи.

На мегдан чети Дејана Радоњића излази гигант европске кошарке, екипа која је међу највећим фаворитима за освајање овосезонске Евролиге, московски ЦСКА.

Екипа коју предводи Димитрис Итудис на првом месту окончала је Топ 16 фазу, а први играчи руског тима су свакако Милош Теодосић и бивши члан Сан Антонио Спарса, Нандо Де Коло.

Црвено-белима преостаје да се након меча са Цедевитом који је вечерас на програму од 19 сати, добро спреме и покушају да храбром и тактичком игром покушају да савладају Московљане.

Прва два сусрета играју се у уторак 12. априла и четвртак 14. априла у „Мегаспорт арени“ у Москви, оба са почетком од 20 часова по локалном, односно 19 сати по нашем времену.

Након прва два меча у Русији, серија се сели у Београд у понедељак 18. априла са почетком од 20:45 часова и среду од 20 сати по нашем времену. Уколико после тих мечева буде нерешено, пета утакмица ће се играти у Москви 26. априла.