Звезда домаћин малишанима из Митровице

43

КК Црвена звезда Телеком угостио је чланове кошаркашког клуба „Трепча“ из Косовске Митровице, који су јуче боравили током целог дана у српској престоници

Српски шампион још једним сјајним гестом наставио је традиционалну праксу гостовања клубова из Србије и Републике Српске.

Овога пута, целодневни гости били су малишани КК „Трепча“ из Косовске Митровице који су током јучерашњег дана били у прилици да посете многобројне знаменитости главног града.

КК „Трепча“ је основан 1963. године и стални је учесник Друге српске лиге. Млађе категорије клуба такмиче се у Рашко-Косовско-Метохијској регионалној лиги.

По доласку у Београд, Митровчани су посетили највећи српски стадион „Рајко Митић“, музеј у Звездиним просторијама, затим храм Светога Саве, да би после ручка у хотелу „Славија“ кренули ка Комбанк арени на меч између Црвене звезде и Дарушафаке.

Пред почетак меча гости су на паркету највеће српске дворане пролазили разне кошаркашке полигоне које су њихови тренери одредили, а као шлаг на торту, у паузи између полувремена, пред више од 18ооо гледалаца на паркет су истрчали чланови школе кошарке Црвена звезда и гости из Косовске Митровице, који су на велико задовољство многобројне публике одиграли један ревијални сусрет.

У току меча дечаци из КК „Трепча“ износили су утиске са незаборавног путовања и бирали свог најбољег играча Црвене звезде.

Након меча, малишани из Косовске Митровице су били у прилици да се упознају са првотимцима српског шампиона и забележе за њих незаборавне фотографије.

Подсетимо, претходни гости КК Црвена звезда Телеком били су клубови из Бијељине, Требиња и Ниша.

Претходни текстЈовић-Цирбес најбољи тандем Евролиге
Следећи текстПобеднички низ прекинут, Звезда и даље непоражена