Потписан Споразум о сарадњи са Ал Џазиром

476

Спортско друштво Црвена звезда и Ал Џазира Спорт Клуб из Абу Дабија данас су одржали заједнички састанак након кога је потписан Споразум о сарадњи.

Састанак је одржан у Прес центру Спортског друштва Црвена звезда на коме су говорили Иван Тодоров, председник УО СД Црвена звезда и Њ.Е. Мохамед Хасан Ал Суваиди, председник Ал Џазира Спорт Клуба. Састанку су присуствовали и водећи људи наших клубова, Светозар Мијаиловић (фудбал), Небојша Човић (кошарка), Ана Аврамовић (одбојка), Мирко Бутулија (рукомет), Виктор Јеленић (ватерполо), Стојан Вујко (џудо), Дејан Стаматовић (пливање), Ђурђа Ћерамилац (тенис), Зоран Манојловић (бокс), као и Игор Милојевић, генерални секретар СД Црвена звезда, Бојан Димић, члан УО СД Црвена звезда, Зоран Аврамовић, директор Црвена звезда маркетинга и други.

Они су председнику Ал Џазира СК представили своје клубове и упознали га са актуелном ситуацијом. Главни циљ овог Споразума је програм спортске размене између два спортска друштва у циљу пружања могућности тимовима две стране да утврде и препознају приоритете развоја њихових играча кроз спорт.

Председник Управног одбора СД Црвена звезда Иван Тодоров поздравио је присутне.

Сигуран сам да ћемо потписивањем Споразума отворити нову страницу сарадње. То подразумева да ће наши клубови, наши стручњаци, наши играчи бити у могућности да допринесу развоју спортиста наших спортских пријатеља из Абу Дабија, али у исто време ће клубови бити у ситуацији да размењују своја искуства, а надамо се стекну и нова знања захваљујући експертизи тренера и спортиста Црвене звезде – каже Тодоров и додаје:

Веома сам задовољан што је данашњи састанак који је претходио овом потписивању Споразума о сарадњи показао да заиста постоји интересовање код наших спортских пријатеља и да ће нам овај Споразум, који ће обухватити један олимпијски циклус, показати да се захваљујући спорту могу отворити нови простори како за спортску, тако и за пословну сарадњу – изјавио је Иван Тодоров.

Председник Ал Џазира СК, Њ.Е. Мохамед Хасан Ал Суваиди захвалио се челницима нашег Спортског друштва на гостопримству.

Изузетна ми је част и задовољство што сам данас у Црвеној звезди. Драго ми је да смо у присуству водећих људи клубова СД Црвена звезда могли да потпишемо овај Споразум на обострано задовољство. Овај Споразум Ал Џазири ће донети непроцењиво искуство тренера и спортиста Црвене звезде – рекао је председник Ал Џазира СК.

Након састанка, у присуству руководилаца клубова и представника медија потписан је Споразум о сарадњи два спортска друштва. Споразум о сарадњи у име Ал Џазира СК потписао је председник  Њ.Е. Мохамед Хасан Ал Суваиди, а испред СД Црвена звезда председник Управног одбора Иван Тодоров, који су након потписивања разменили пригодне поклоне.

Њ.Е. Мохамед Хасан Ал Суваиди обишао је стадион и музеј ФК Црвена звезда, спортску дворану и просторије СД Црвена звезда.

Претходни текстОбавештење за навијаче пред меч са Дарушафаком
Следећи текстПлавшић: Помоћи ћу Хугу да обори рекорд