Плавшић: Помоћи ћу Хугу да обори рекорд

79

Након вести да је брзоноги Срђан Плавшић задобио повреду у Новом Пазару, ниједан навијач Црвене звезде није остао равнодушан.

Срећом, испоставило се да је повреда лакше природе, и након неколико дана мировања, Плавшић се вратио тренинзима.

Сада се осећам добро. Добио сам јак ударац у стопало против Новог Пазара, и због тога нисам тренирао пет дана, али, желео сам да путујем са екипом иако сам знао да ћу пропустити већину тренинга. Желео сам да идем, и било је стварно лепо, задовољни смо и условима и услугом. Сигурно ћу поново посетити Станишиће, ван клупских обавеза, када буде пауза. Одрадио сам у среду цео тренинг са екипом, и бол је знатно мањи. С обзиром на то да је утакмица у суботу, бићу спреман и на располагању шефу. Очекујем добру утакмицу, и пре свега добру атмосферу на трибинама – каже Плавшић.

Разлика на табели је никад већа, рекорд Србије у броју узастопних победа је оборен. Нови мотив свакако је европски рекорд који држи Бенфика, али, по речима Плавшића, нико се не оптерећује тим рекордом.

Не оптерећујемо се много рекордом Бенфике. Гледамо да сваку утакмицу одиграмо онако како смо се договорили, и сваку утакмицу изађемо да дамо све од себе. Када је тако, резултат не сме да изостане. Био би велики успех да стигнемо тај рекорд, али, као што рекох, нисмо оптерећени тиме. Желимо да победама што пре обезбедимо титулу која би нам много значила. Мени посебно, јер ће ми бити прва у каријери и то са клубом са којим сам и желео да је освојим – истиче Плавшић.

Осим Црвене звезде, и један играч има прилику да ове сезоне постане фудбалер са највише везаних утакмица на којима је био срелац. У питању је, наравно, Хуго Виеира, а управо би Плавшић могао да буде један од фудбалера који би Звездином Португалцу могао да намести шансу.

Хуго свакако има потенцијал и квалитет за тако нешто, у форми је, и волео бих због њега да обори и он тај рекорд. Даћу све од себе, као и у свакој утакмици, и надам се да ће доћи и та асистенција за Хуга – прижељкује Плавшић.

Претходни текстПотписан Споразум о сарадњи са Ал Џазиром
Следећи текстOмладинци поново на финалу Лиге шампиона