Обавештење за навијаче пред меч са Дарушафаком

56

КК Црвена звезда Телеком обавештава своје навијаче, да дневне и сезонске улазнице за трибину 200 југ: беле, плаве ложе и ложе, нису нумерисане. У продаји још улазница

Кошаркаши Црвене звезде Телеком играју у петак меч 13. кола ТОП 16 фазе Евролиге против Дарушафаке у највећој српској дворани „Комбанк Арени”.

КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да продаја карата за још једну велику европску утакмицу коју наш тим игра у Евролиги, почети у среду у 10 часова у свим пословницама Евентима, у Србији и Републици Српској и даље до почетка утакмице у свим пословницам Евентима.

Наш клуб очекује још један велики организациони изазов. КК Црвена звезда Телеком обавештава посетиоце да за утакмицу са Дарушафаком нумерација сезонских карата за ПЛАВУ ЛОЖУ, БЕЛУ ЛОЖУ И ЛОЖУ, НЕЋЕ ВАЖИТИ, А ДНЕВНЕ УЛАЗНИЦЕ НИСУ НУМЕРИСАНЕ. 

КК Црвена звезда Телеком у сарадњи са Евентимом,  пустио је у уторак у 10 часова карте за дуел са Дарушафакому, на свим продајним местима Евентима, по цени од:

Ниво  400 –  700 динара
Ниво 200 север – 800 динара
Трибина А,Б,Ц и Д ниво 200 (углови) – 1100 динара
Партер Б –  1000 динара
Партер 4 – 1000 динара
Ниво 200 Ложе – југ – 1600
Седиште поред терена – 10.000 динара
Скај бокс – 5.000 динара

У продаји се још увек могу наћи карте за НИВО 400, скyбоx и почасна места.

Клуб подсећа да ће се сви власници сезонских карата за ложе, и дневних карата за ЛОЖА ЈУГ, налазити у сектору Ниво 200 – ложе  југ (улаз са аутопута).

КК Црвена звезда Телеком аплеује на све навијаче да раније крену на меч, који почиње у 20 часова, уз још једно подсећање да ће било какво бацање предмета у терен, овога пута бити аутоматски санкционисано играњем пред празним трибинама.

КК Црвена звезда Телеком

Претходни текстДа Арена загрми као никада до сада
Следећи текстПотписан Споразум о сарадњи са Ал Џазиром