Вечерас као против Реала, Бајерна, Локомотиве!

26

Продато преко 2000 улазница за меч са Цедевитом, до 11 часова, продаја карата до почетка меча и на благајни дворане „Александар Николић“. Црвено-бели, тренер Радонић и играчи позивају све навијаче да испуне дворану као за евролигашке мечеве…

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у сезони коју су обележиле велике победе у Евролиги, бројне тешке повреде и промене у играчком кадру, спектакли и велика подршка навијача, играју вечерас (за сада) најважнију утакмицу сезоне!

Први меч полуфинала плеј офа против Цедевите, од које је наш тим у АБА лиги доживео два пораза прва је препрека на путу ка финалу… Ривал је добро познат, каои његов квалитет. Али, позната је и снага крцатог „Пионира“, и громогласне подршке са трибина.

Управо зато, и због огромне важности овог меча, и тренер Дејан Радоњић и сви играчи, још једном позивају све присталице црвено-беле боје да дођу вечерас и правом подршком, помогну тиму да дођу до победе, која може да обележи финиш ове сезоне.

До 11 часова продато је преко 2200 карата, што уз сезонске улазнице већ гарантује громогласну подршку нашем тиму. Али…

За овај меч дворана „Александар Николић“ мора бити пуна, као и за Реал, Химки, Бајерн или Локомотиву, или као што је још у петак рекао тренер црвено-белих Дејан Радоњић: „У уторак Пионир мора да „проговори“ и сви морамо бити као један“!

Карте за меч Црвена звезда Телеком – Цедевита продају се од понедељка, и даље их има у свим пословницама „Евентима“, а од 14 часова и на благајни дворане „Александар Николић“ до почетка утакмице, по ценама:

Трибине 400 динара, Партер – 600 динара, Плава ложа 800, Бела ложа – 800, Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

Претходни текстПоправка донео Звезди изједначење у финалу
Следећи текстБабунски: Звезда је емоција