Упутство за улазак у Комбанк Арену

953

КК Црвена звезда Телеком обавештава све власнике карата за утакмицу 10.кола ТОП 16 фазе са Панатинаикосом, о процедури уласка у „Комбанк Арену“. Капије хале отварају се у петак у 17 часова.

КК Црвена звезда Телеком у петак очекује још једна велика утакмица у Евролиги.

Интересовање за меч са Панатинаикосом је огромно, а клуб обавештава спортску јавност и све навијаче и симпатизере клуба, да је у сарадњи са београдском Полицијом и агенцијом „Секуритас“ организовао посебну процедуру уласка у дворану, у коју ће сви моћи несметано да уђу, након детаљних претреса.

Детаљно објашњен распоред улаза у „Комбанк Арени“ можете погледати и на цртежу.

Улазак за све гледаоце који имају улазнице (и сезонске улазнице) за Трибину Б Ниво 400, Трибину А Ниво 400 и Партер Б, као и дневне улазнице Трибина Север Ниво 200, је са платоа на северној страни из улице Булевар Др. Зоран Ђинђић. Још од приласка степеништу, оградама ће бити дефинисани коридори који ће усмеравати гледаоце ка улазима.

Иста процедура важи и за јужни плато (улазак са стране аутопута). На тој страни, улазак је омогућен власницима карата и сезонских улазница) за трибину Ц Ниво 400, Партер 4, средњи коридор предвиђен је за улазак гледалаца са сезонским улазницама за белу и плаву и ложу, као и купце дневних карата – ложа.  Власници карата и сезонских улазница за Трибину Д, усмераваће се на улазе и контроле који су позиционирани десно на јужном платоу.

Због изузетно великог интересовања,КК Црвена звезда Телеком моли све власнике карата за утакмицу са Панатинаикосом, да дођу раније у „Команк Арену“ чије ће капије бити отворене већ од 17 часова.

О свим забавним садржајима, и ономе што наше присталице очекује у и око Комбанк Арене од поподневних часова, клуб ће се огласити још информативним саопшстењем током четвртка.

Претходни текстЦрвена звезда обезбедила прву позицију
Следећи текстЦрвена звезда гостовала на Економском факултету