Црвена звезда организатор спортске конференције

48

У оквиру јуниорског турнира Евролиге „Марко Ивковић“ КК Црвена звезда Телеком организује трећи спортски форум, на коме ће о спортском менаџменту говорити еминентни стручњаци из Евролиге, српских медија, најпознатијих маркетиншких агенција из Хрватске. Тема – спортси менаџмент

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком током предстојећег викенда биће домаћин Евролигиног квалификационог турнира за јуниоре, који носи назив „Adidas Next Generation Tournament Marko Ivković Belgrade“, и одржава се у Београду од 26. фебруара до 28. фебруара.

У оквиру бројних манифестација које овај турнир за наш клуб чине технички и организационо далеко најзахтевнијим до сада, биће одржан и спортски форум под називом „Sport Conference 2016“.

Овај форум има за циљ упознавање студената и свих заинтересованих, са актуелним темама из менаџмента у спорту. Конференција ће бити одржана у четвртак 25.фебруара у хотелу „Crowne Plaza“ у сали „Atlantic 1“ у 12 часова, одмах после конференције за медије на којој ће и званично бити представљен тим КК Црвена звезда Телеком за овај турнир, али и све акције које наш клуб организује током три дана, укључујући и директне преносе свих утакмица из дворане у Железнику, које ће реализовати ТВ Арена спорт, што је до сада незабележен случај у историји Евролиге, када су јуниорски квалификациони турнири у питању.

Специјализована спортска конференција окупиће неке од најистакнутијих лидера у спортском пословању који ће презентовати своја искуства, најчешће проблеме са којима се суочавају, и како их решавају. Учесници конференције имаће прилику да слушају и науче нешто ново од искусних предавача, који се већ дуги низ година и у различитим видовима, налазе и раде у спортском менаџменту.

Без обзира да ли имате искуства у раду у спорту, или сте почетник, предавања на „Sport Conference 2016“ могу вам донети много користи, могућност да упознате експерте који су већ постигли успех у одређеним областима, као И да им поставите питања која су везана за интересну сферу. Програм за ову годину ће обухватати теме, а то су:

Спонзорства у спорту
Тенденције у дигиталним медијима
Представљање студије случаја
Медији и спорт

Овај спортски форум окупиће врхунске предаваче међу којима ће бити признати директори познатих компанија, еминетни представници медијских кућа, људи који имају богато искуство у раду у спортском менаџменту.

Након добродошлице коју ће присутнима пожелети директор Маркетинга КК Црвена звезда Телеком Филип Сунтурлић, организатор овог догађаја, о својим искуствима говориће, представник Евролиге Вера Иванова (спонзорства у спорту), Даниел Букумировић, некадашњи еминентни новинар Б92 и један од оснивача спортске странице б92.нет/спорт , оснивач портала Мондо, сада главни уредник „VICE Serbia“, оснивачи и представници најбоље  агенције за спортски маркетинг и менаџмент из Хрватске „OVERTIME“ Бруно Блуменсхајм и Маријан Палић (који су награђени за медијску кампања са ТВ РТЛ за СП у Катару, наградом СПОРТО) говориће о својим искуствима у представљању такмичења и клубова, док ће о начинима представљања спортских садржаја, клубова, продаји опреме спортских реквизита, и спортском маркетинг кроз дигиталне медије, говорити Страхиња Ждраљевић (Fantasynova), Милан Ђуров (Euroleague Store) и гости из Хрватске Блуно Блуменсхајм и Маријан Палић.

Последњи сегмент троипочасовне конференције о спорту предвиђен је па питања студената и дискусију гостију.

КК Црвена звезда Телеком обавештава све заинтересоване за прву спортску конференцију, да је стигао велики број пријава за ова предавања. Прва спортска конференција почиње тачно у 12 часова у четвртак у хотелу „Crowne Plaza” који је један од спонзора Јуниорског турнира Евролиге „Марко Ивковић”, у Сали „Atlantic 1“.

Чекамо Вас!

Претходни текстПобеда Звезде у вечитом дербију
Следећи текстЗвезда и Веред договорили споразумни раскид