Стојсављевић: У одличној смо форми

94

Лидер шампионата Црвена звезда у 12. колу Винер Штетише Супер лиге дочекује последњепласирану Инђију.

Црвено-бели у дуел са Инђијом улазе као апсолутни фаворити. Наши одбојкаши су везали 10 победа, а у претходном колу, у дербију, су савладали Војводину НС семе у Новом Саду са 1:3 и осамили се на врху табеле. Са друге стране, одбојкаши Инђије у досадашњем току шампионата нису остварили ниједну победу и имају само један бод.

У првом делу сезоне Црвена звезда је као гост славила са максималних 0:3, по сетовима 18:25, 17:25, 19:25.

Примач сервиса Црвене звезде Душан Стојсављевић сматра да наш тим никако

Као и у сваком мечу и против Инђије желимо тријумф. Инђија има своје квалитете и не смемо да је потценимо. Ушли смо у добар ритам игара. Дигли смо форму. У протеклих недељу дана смо одиграли три тешке утакмице у којима смо се емотивно и физички доста истрошили, али имамо доста велики избор играча и тренер може да рачуна на свих 12 који буду били у саставу. Ко год буде био на паркету свакако да ће дати све од себе да остваримо нову победу – истакао је Стојсављевић.

У уторак у мечу против Араго Сета зарадио је јак ударац испод ока, али је та повреда санирана и наш Дуци ће бити спреман за дуел против Инђије.

Све је у реду. Вук Милутиновић ме је лактом „поткачио“ испод ока, али сада је све у реду. Ја сам њега против Војводине, а он мене против Араго Сета, тако да смо сада квит. Шалим се наравно. Повреда је санирана и нема никаквих проблема – са осмехом је рекао Стојсављевић.

Утакмица 12. кола Винер Штетише Супер лиге између Црвене звезде и Инђије је на програму у петак 29. јануара од 17,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај дуел ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Бранислав Јованчић и Милан Милошевић.

Претходни текстУбедљив тријумф црвено-белих
Следећи текстЂуришић: Желимо да прекинемо црну серију