Незаборавно искуство за децу из Бијељине

36

КК Црвена звезда Телеком и ИДЕА, поносни спонзор црвено-белих кошаркаша, угостили су у петак КК Будућност Бијељина на утакмици Евролиге са турским Фенербахчеом.

Полазници и чланови најмлађих селекција овог клуба из Републике Српске, нису били гости црвено-белих само током утакмице, већ од самог доласка у Београд.

Њима је организован заједнички ручак, а затим су се упутили у халу Пионир, где су наступали на полувремену на утакмици са вршњацима из КК Црвена звезда Телеком, пред препуним трибинама Пионира. Малишани су показали завидан ниво кошаркашких вештина и приредили публици занимљиву утакмицу, а као победника можемо истаћи и КК Будућност из Бијељине и КК Црвена звезда Телеком!

Ова акција је била још једна у низу манифестација које ће партнери КК Црвена звезда Телеком и ИДЕА организовати у блиској будућности, а уједно представља и почетак „Звездине хумане недеље“. И по завршетку „хумане недеље“ КК Црвена звезда Телеком и компанија ИДЕА настављају са пројектима друштвене одговорности.

Тренер малишана из Бијељине Дарио Чојић, имао је само речи хвале за ову акцију која ће бити незаборавна успомена за децу чланове КК Будућност из Бијељине:

„Хвала КК Црвена звезда и компанији ИДЕА на гостопримству, огромном труду и свему што су учинили за нашу децу из клуба, током боравка у Београду. Деца су се лепо дружила, а долазак на утакмицу Евролиге између Црвене звезде и Фенербахчеа за њих је незаборавно искуство, као и играње утакмице у полувремену пред толиким бројем гледалаца и у таквој атмосфери. Надам се да ће бити још оваквих акција, а ми се, надам се видимо,  у јуну на кампу КК Црвена звезда“

КК Црвена звезда Телеком и наредне године, током лета организоваће летњи кошаркашки камп на две локације, у Врњачкој Бањи и на Златибору, на који ће моћи да се пријаве и учествују сви дечаци и девојчице за дечаке и девојчице.

Претходни текстТерзић: Преговарамо са двојицом играча
Следећи текстМарко Вучинић гост Црвене звезде