Црвено-бели у посети „Ачибадему“

191

Представници КК Црвена звезда Телеком искористили су долазак у Истанбул, утакмицу са Фенербахчеом и позив чувене клинике „Ачибадем“ да посети ту познату медицинску установу са којом наш клуб има сарадњу.

Представници клуба, физиотерапеут Милорад Ћирић и кондициони тренер Драган Гачевић у петак су били гости медицинског особља и водећих људи „Ачибадема“ који се налази међу спонзорима КК Црвена звезда и пружају све врсте медицинске помоћи и услуга црвено-белима у лечењу и опоравку играча.

Представнике КК Црвена звезда највише је занимало да се упознају са новим трендовима у спортској медицини, али и да виде фантастично здање и услове у којима се лече или су се опорављали многобројни светски познати и признати спортисти.

Дрес који је КК Црена звезда Телеком у име нашег клуба поклонио чувеној турској клиници на церемонији потписавња уговор са Председник клуба Небојша Човић, првом човеку клинике Мехмету Али Аyдинлару у септембру 2014. године, краси зидове овог фасцинантног здања.

Менаџмент „Ачибадема“ такође је искористио долазак кошаркаша Црвене звезде Телеком у Истабул да их посету у хотелу, и поред необавезног ћаскања, пожели им срећу на утакмици са Фенербахчеом и пролаз у ТОП 16 фазу Евролиге.

Наш клуб изражава и овом приликом велико задовољство успешном сарадњом која ће се са великим успехом наставити и у будућности.

Претходни текстЦрвена звезда јесењи првак
Следећи текстПораз у Истанбулу, али одлука у Београду!