Црвено-бели отпутовали у Никшић

50

Кошаркаши Црвене звезде Телеком отпутовали су у недељу у раним поподневним часовима у Црну Гору, где их у понедељак очекује дуел 11.кола АБА лиге јтд са Сутјеском у Никшићу.

Меч са дебитантом у регионалном такмичењу игра се од 21 сат, а екипа Дејана Радоњића победом жели да остане у самом врху табеле.

Тим црвено-белих, након тесног пораза у Стразбуру, претходних дана тренирао је без Бранка Лазића, али и Марка Тејића који је имао проблема са високом температуром. Ипак, без обзира на све проблеме, циљ црвено-белих у Никшићу је јасан:

„Очекује нас гостовање екипи која је дебитант у лиги, али која је показала да је конкурентна у АБА лиги јтд, и у међувремену додатно појачана, првенствено Алексом Ивановићем.  Сигурно смо свесни и чињенице да је атмосфера у дворани у Никшићу добра, и да „носи“ домаћи тим, али су показали да вреде и у гостима са неколико победа. Ипак, без обзира на све, желимо бодове у Никшићу, и сваки играч који буде изашао на паркет, мора да прикаже максимум и да велики допринос“ рекао је пре пута тренер тима Дејан Радоњић.

Са друге стране, првотимац Црвене звезде Телеком, Никола Ребић сваки меч, без обзира на име противника, види као финале регионалног такмичења:

„Очекује нас тешка утакмица после пораза у Стразбуру. Нама је АБА лига и такмичење у тој лиги све у овом тренутку, и сваку утакмицу играћемо као финалну. Сутјеска је добра екипа, имају и пар победа на гостујућим теренима, по мом мишљењу, њихов положај на табели не показује и њихову праву вредност. Ипак, идемо у Никшић да одиграмо максимално ангажовано, спремни смо“ рекао је Никола Ребић пред лет екипе за Подгорицу.

По доласку у главни град Црне Горе, екипа ће одмах аутобусом продужити ка Никшићу, где ће одрадити и један тренинг, пре последњег меча 11.кола АБА лиге јтд, који се игра у понедељак од 21.сат.

Претходни текстЗвезда убедљива против Железничара
Следећи текстПетнаеста победа у низу!